(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK IZ "AUTOBUSA SMRTI" KOD NIŠA! Putnici nisu ni SLUTILI šta može da im se DESI!

04.01.2019. 19:35
Piše:
Srbija Danas/Republika
/ Izvor:
Mediji su došli u posed video snimka iz autobusa Niš ekspresa koji se sudario s vozom na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova 21. decembra minule godine.

Podsećanja radi, u toj užasnoj nesreći na licu mesta živote je izgubilo troje ljudi, kasnije istog dana još dvoje je podleglo povredama, dok se tužan bilans uvećao sa još dve žrtve koje su preminule u bolnici u narednim danima.

Uhapšen vozač autobusa smrti kod Niša: Ovo je njegova IZJAVA na saslušanju, a nakon toga mu je ODREĐEN PRITVOR

Na snimcima koje možete da pogledate, jasno se vidi kako su ljudi iz "autobusa smrti" proveli poslednje trenutke pred udes, kao i to kako se ponašao vozač Milan Z. tokom vožnje i neposredno pre nesreće.

Na stanicama kroz koje je autobus prolazio ulazili su putnici koji nisu ni slutili šta može da se dogodi. Uočljivo je i da na stanicama ulaze đaci - za neke od njih ovo je, nažalost, bila poslednja vožnja...

Evo kako Milan Z. gleda u telefon

Samo 30-ak sekundi pre udesa vidi se kako vozač desnom rukom drži telefon i gleda u njega, dok levom drži volan, uopšte ne obraćajući pažnju na put.

Sekund pre udesa - ne staje na znak Stop

Poslednji trenuci snimka svedoče da je samo sekund pre udesa Milan Z. prošao pored znaka Stop, ne gledajući ni levo ni desno, zatim nije ni obratio pažnju na Andrejin krst - i kao u magnovenju, došlo je do velike tragedije...

Detalji ORUŽANOG SUKOBA kod KRUŠEVCA! Srbijom kruže JEZIVE PRIČE! Pucnjava povezana sa pokušajem UBISTVA POZNATOG FUDBALERA?

JEZIVI SNIMAK NESREĆE KOD NIŠA: Autobus prepolovljen, voz iskočio iz šina, među mrtvima I DETE

 

Piše:
Srbija Danas/Republika
04.01.2019. 19:35
Pogledajte više