(VIDEO) Prve reči Dee iz BOLNIČKE POSTELJE: Voditeljka poslala PORUKU NARODU! NAJEŽIĆETE SE!

11.02.2019. 09:42
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Dea Đurđević / Izvor: Foto: RTS/Printscreen/Instagram/deadjurdjevic
Dea je u četvrtak ujutru imala saobraćajnu nezgodu na Dedinju

Dea Đurđević, koja je preživela tešku saobraćajnu nesreću u četvrtak kada je na nju na trotoaru naleteo autobus i otkunuo joj ruku, peti dan posle operacije i dalje se nalazi na Intenzivnoj nezi na VMA, ali je nasmejana i u dobrom psihičkom stanju. 

PROCURILA PRVA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Nastala nekoliko minuta posle Deine operacije ruke (FOTO)

Načelnik Vojno-medicinske ustanove prof.dr Miroslav Vukosavljević preneo je pozdrave za sve kolege, prijatelji i za sve koji su joj slali reči podrške i bili uz nju. 

Naime, budući da su posete zabranjene i da niko ne može da uđe kod voditeljke, Dea je zamolila načelnika da pozdravi sve. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Zamolila je Dea načelnika da pozdravi sve kolege i sve koji su se brinuli i pružili joj pomoć i uz veliki široki osmeh rekla: "Ja sam odlično, ja sam megacar". 

- Taj njen osmeh, i sad sam se naježio i morao sam da zapišem - rekao je načelnik VMA.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Podsećanja radi, Dea je u četvrtak ujutru imala saobraćajnu nezgodu na Dedinju. Da bi videla kolika je šteta i da li ima povređenih u drugom automobilu, voditeljka je izašla iz svog auta i u tom trenutku kolegi Predragu Sarapi javila da će kasniti, te da počne Jutarnji program bez nje. Tada ju je udario autobus na liniji 78, a u njega su se dodatno zakucali još jedan autobus i automobil.

Jezivi prizori kod Apatina: Pored puta pronađen mrtav mladić u lokvi krvi, sa teškim povredama glave!

Autobus je otkinuo Dei ruku, ali je devojka koja je istrčala iz autobusa da joj pomogne bila dovoljno pribrana da pozove Hitnu pomoć i bude uz voditeljku sve vreme. Dea je u svesnom stanju dočekala prvu medicinsku ekipu. Usledila je višesatna operacija, od koje se voditeljka još uvek oporavlja.  Mladen otkriva da su druge dve osobe koje su povređene u saobraćajnoj nesreći kada i Dea dobro i da su puštene na kućno lečenje. 

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
11.02.2019. 09:42
Pogledajte više