Vozilo se prevrnulo na krov! Poginuli OTAC i ĆERKA, a OVO je mogući uzrok nesreće na Pančevcu

04.10.2018. 06:12
Piše:
Srbija Danas/Kurir
"Bilo je strašno. Takvo nešto u životu nisam video"

Mirko R. (73) i njegova ćerka Vesna (47) poginuli su na Pančevačkom mostu u nesreći u sredu u 14. 30 na Pančevačkom mostu, kada se njihov jugo sa reno meganom probio zaštitnu ogradu i pao u ambis s visine od 17 metara. Pretpostavlja se da su otac i ćerka građani Loznice, jer su tablice na registraciji vozila iz tog grada.

ZGAZIO DEČAKA, PA POBEGAO: Otac OČAJAN, sahranio troje za tri godine, a sada mu je sin jedinac u KOMI

Kako se nezvanično saznaje, do sudara je došlo kada je jugo kojim je upravljao pokojni M. R, krećući se iz pravca Karaburme, na samom uključenju na Pančevački most udario u reno megan, koji je bio u levoj traci.

Auto na krovu

Nakon sudara sa drugim vozilom, jugo se navodno odbio, udario u zaštitnu ogradu i sleteo u provaliju. Od siline udara, čak je i deo zaštitne ograde pao s mosta pored slupanog auta.

Presreo je CRNI auto, ona pobegla u dvorište Savića: Vlasnik otkrio kako se devojčica spasila od OTMIČARA

- Vozilo je bilo na krovu. Bilo je strašno. Takvo nešto u životu nisam video. Pažnju mi je privukao jak udarac koji se čuo. Pogledao sam instinktivno ka mostu i video automobil koji se prevrće u vazduhu i pada na zemlju. Tresnuo je svom snagom, tako da je svima odmah bilo jasno da su male šanse da je iko preživeo. Ljudi su vrištali i s mosta posmatrali jeziv prizor - ispričao je očevidac.

Nesreća na Pančevačkom mostu / Izvor: Tanjug/​Filip Krainčanić

On kaže da je neko odmah pozvao policiju i Hitnu, kao i da su na mesto nesreće stigli i vatrograsci.

- Morali su da seku olupinu, kako bi uspeli da izvuku putnike. Lekari su odmah izvukli i videli da je žena na mestu suvozača preminula na mestu nesreće, sok su vozača prevezli sanitetom u Urgentni centar - rekao je očevidac.

Česti udesi

On kaže da se ne zna šta bi mogao biti tačan uzrok nesreće, napominjući da je uključenje sa Karaburme u poslednje vreme crna tačka na ovoj deonici.

Sve policijske snage MOBILISANE! Ovo je osumnjičeni za napad na Cecinu kuću (FOTO)

- Ranije su vozila koja su se uključivala s Karaburme imala prednost. Međutim, kada je rađena nova petlja, prvenstvo je dato traci, tj. vozilima koja dolaze iz Bulevara Despota Stefana. Mnogi vozači se nisu navikli na ove izmene.

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
04.10.2018. 06:12
Pogledajte više