56. DAN NAPADA NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Najveća medijska hajka u novijoj istoriji Srbije, a sve zbog JEDNOG DUGA

27.07.2017. 08:38
Piše:
Srbija Danas
Aca Rodić / Izvor: Foto: SD/Ilustracija
Rodić je dao sebi za pravo da najbrutalnije vređa šefa države Aleksandra Vučića

Već 56. dan Aleksandar Rodić nastavlja napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, misleći da će time skrenuti pažnju sa sebe i da će se tako zaboraviti dug od preko 3 miliona evra koje duguje za porez. Kako bi napad na predsednika bio jači, na meti udara vlasnika tabloida Kurir našli su se i ljudi bliski Vučiću.

Rodić sa svojim saučesnicima čiji je spisak podugačak, napada predsednika Vučića svojim lažima i podvalama. U toj Rodićevoj družini našli su se i propali predsednički kandidati, kao i estradne ličnosti iako je mnoge od njih do juče smatrao za najljuće neprijatelje. Okupila ih je zajednička mržnja prema Aleksandru Vučiću, koji je na predsedničkim izborima dobio podršku od oko 2 miliona građana. 

Rodić ih je zvao kriminalcima i lažovima, a sada zajedno sa njima napada predsednika Vučića

Zašto poznate ličnosti traže da se Rodićev dug prebaci na "grbaču" građana Srbije?!

Aleksandar Rodić / Izvor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle kampanje Kurira, koja traje već dva meseca, poručio je vlasniku pomenutog tabloida Aleksandru Rodiću i onima koji ga podržavaju da će morati da plate sve što duguju državi, i da vrate ono što su, prema njegovim rečima, hteli da otmu od naše dece.

54. DAN NAPADA NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Rodić uz pomoć tajkuna izbegava da plati porez GRAĐANIMA SRBIJE

To nije malo: 2.500.000 evra na ime nevraćenih kredita i pride 3 miliona evra za neplaćeni porez!

ŽELJKO MITROVIĆ PORUČIO JANKOVIĆU I RODIĆU: Pravda je spora, ali teško ćete joj izmaći!

Od tih para, kako je Vučić objasnio, mogu se napraviti vrtići za 20.000 dece.

Plasiranje laži do beskonačnosti, što Rodić svakodnevno radi neće mu pomoći da izbegne svoje zakonske obaveze i ne plati porez koji duguje državi Srbiji i njenim građanima. 

Pošto država Srbija ima zakone koji važe isto za sve, Aleksandar rodić će morati da se pomiri sa činjenicom da oni moraju da se poštuju i moraće da plati porez, ma koliko se trudio da to izbegne i svojim lažima skrene pažnju da suga prema zemlji i građanima. 

Piše:
Srbija Danas
27.07.2017. 08:38
Pogledajte više