I TRAMP "CVILI" DA SE VIDI SA NJIM: Jedan od najboljih srpskih obaveštajaca otkriva zašto je Putinova poseta NAJVEĆI DOGAĐAJ u 2019.

18.01.2019. 10:00
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Srbija Danas/Profimedia
Ruski predsednik, Vladimir Putin, završio je jednodnevnu posetu Srbiji, a poseta je privukla pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti.

Za portal Srbija Danas bivši operativac jugoslovenske službe bezbednosti Božidar Spasić, jedan od najboljih srpskih obaveštajaca i bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti, ispričao je od kakvog je značaja Putinova poseta Srbiji.

"Gde su srpska VOJSKA I POLICIJA na Kosovu?" Putinove reči ODJEKNULE Srbijom, prištinske PROVOKACIJE su PROPALA STVAR

Vladimir Putin / Izvor: Profimedia/ilustracija

Sve o Putinovoj poset možete pročitati OVDE.

- Dolazak predsednika Putina u Srbiju je verovatno najveći događaj 2019. godine. To je gost koga priželjkuje da vidi ceo svet. Ono što nas posebno treba da raduje je fini politički, diplomatski, a najpre ljudski odnos između Putina i predsednika Aleksandra Vučića. Putin nije običan predsednik Rusije, on je mnogo više. Ja mislim da čak i Tramp ''cvili'' da se vidi sa Putinom, a kamoli neki drugi državnici. Njegov dolazak znači jedno poverenje i jačanje položaja Srbije u celom svetu. Srbija ima jednog bliskog saveznika koji u međunarodnoj zajednici pruža Srbiji podršku u svemu.

Putinova poseta u slikama: Dan za pamćenje! SRBIJA JE DANAS PONOVO BILA VELIKA! (FOTO)

To je, uz Kinu, jedina zemlja koja nema nijedan licemerni odnos prema Srbiji, a Putin posebno ceni što Srbija uzvraća to poštovanje. Tu je i vojni aspekt i nabavka najkvalitetnijeg oružja za koje se ceo svet bori da ga ima, a mi ga dobijamo bez ikakvog pogovora i pod povoljnijim uslovima. Ono što se ističe u našoj javnosti je ekonomski aspekt, gasni elemenat. Da nema Rusije, ne znam kako bi Srbija preživela u tom energetskom bilansu vezanom za gas, naftu i ostala energetska sredstva koja se koriste u našoj industriji. Iz svega ovoga možemo zaključiti da već sada mi imamo događaj 2019. godine, a to je dolazak jednog velikog predsednika jedne moćne države u Srbiju.

SVE TAJNE PUTINOVE POSETE: Uređaj za skretanje metaka sakriven na NAJČUDNIJIM MESTIMA, a evo šta je Putin nosio ispod ODELA!

Božo Spasić / Izvor: Srbija Danas / Jelena Obradović

Na pitanje kakve reakcije možemo očekivati od Prištine i predstavnika lažne države Kovoso, Spasić objašnjava:

"KADA JE PLATA?" Detalj iz Hrama koji je svima promakao: Putin se našalio, pa rečenicom ODUŠEVIO SVE (VIDEO)

- Od predstavnika okupacionih vlasti u Prištini? Oni se ne pitaju ništa. Njima upravljaju amerikanci i naša javnost vidi da poslednjih dana odatle dolaze neke otrovne strele u smislu izjava pojedinih okupacionih terorista poput Haradinaja. Da je Srbija mala Rusija, da Srbija štiti Rusiju itd. Taj deo politike koji dolazi sa Kosova i Metohije je deo politike koji se kreira trenutno u avionima koji sve češće lete ka Hagu. Oni kritikuju taj odnos između Srbije i Rusije jer tako odgovara amerikancima, da se oni ne bi direktno mešali jer je najlakše da se preko okupacionih vlasti na Kosovu šalju otrovne strele, ali to je sve pucanje u prazno. Trebalo bi da nauče kako se gradi prijateljstvo između dva predsednika i između dve države, od kojih je jedna izuzetno mala, ali veoma poštovana od strane velike Rusije.

Putin video SRPSKI NAROD ispred Hrama, ušao među Srbe, pa pokazao šta je LJUBAV! (VIDEO)

Piše:
Srbija Danas
18.01.2019. 10:00
Pogledajte više