Da srce prepukne od tuge: Mali Bogdan prvi put na očevom grobu

20.01.2018. 17:54
Piše:
Alo!
Oliver Ivanović / Izvor: Foto: Srbija Danas/Tanjug-Dejan Simčević
Porodica Olivera Ivanovića izašla je na groblje u prvu subotu nakon sahrane

Porodica i najbliži prijatelji ubijenog Olivera Ivanovića, u skladu sa običajima izašli su prvu subotu nakon sahrane na groblje, a sa njima je krenuo i Bogdan koji je pola svog života proveo bez oca dok je on nedužan robijao, piše Alo!

Supruga Milena držeći ga čvrsto za ruku dovela je Bogdana do Aleje zaslužnih građana i mesta na kom će njihov nikad prežaljeni muž i otac zauvek počivati. Pustila mu je ruku i zaplakala kada su stigli, a dečak je mirno stajao pored grobice zasute vecnima cveća i posmatrao šta se okolo dešava.

OLIVERA SU ZBOG OVOG VOLELI I SRBI I ALBANCI: Susret sa ćerkicom albanskog političara ostaviće vas bez teksta!

Oliverovi stariji sinovi, prilazili su nemo malom bratu i nežno ga grlili. Isto su uradili i njegov stric i tetka, odnosno Oliverov brat Miroslav i sestra Nataša...

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Bogdan još uvek nije svestan da ga je otac zauvek napustio. On je bio na groblju, nešto mu je nagovešteno, i sam vidi da se nešto ozbiljno dešava, ali je premali da razume, porodica ga polako priprema da mu saopšti bolnu istinu koja će mu preteško pasti. Mnogo je voleo tatu i toliko dugo ga čekao da izađe iz zatvora, taman kada su počeli da uživaju desila se tragedija - rekla je porodična prijateljica porodice Ivanović za Alo.

Najtužnija slika sa sahrane: Oliverova supruga celiva sanduk, a onda kreće tužna povorka (FOTO)

Podsetimo, Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u centru Kosovske Mitrovice ispred svoje kancelarije. Nepoznati napadači ispalili su u njega šest hitaca iz vozila u pokretu i potom se dali u beg.

Ivanović je sahranjen u četvrtak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a na večni počinak došlo je da ga isprati nekoliko hiljada ljudi.

Piše:
Alo!
20.01.2018. 17:54
Pogledajte više