DANAS SLAVIMO ČETVRTU GODINU SA VAMA: Hvala na poverenju!

24.04.2018. 09:10
Piše:
SrbijaDanas
Kada smo pre četiri godine, 24. aprila 2014. postali deo medijskog neba Srbije imali smo samo jednu misiju - da stvorimo onlajn prostor u kome će čitaoci lako i brzo moći da pronađu sve informacije o dešavanjima u Srbiji i svetu. 

Svesni da je savremeni čitalac zatrpan informacijama sa različitih strana i da mu je pažnja u onlajn svetu konstantno rastrzana, znali smo da moramo da pronađemo način koji će nas učiniti nezaobilaznom stanicom u informisanju svakog pojedinca, i još važnije - znali smo da moramo stvorimo poverenje.

I uspeli smo. To ne govorimo mi, nego brojevi - SrbijaDanas.com iz meseca u mesec zadržava poziciju petog najposećenijeg medija u Srbiji i beleži 1.500.000 jedinstvenih korisnika samo iz Srbije, 15,4 miliona poseta, dok nas na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi. 

Rođendan / Izvor: Srbija Danas

Bilo je potrebno mnogo odricanja i energije, da bismo danas ponosno mogli da kažemo da zauzimamo značajno mesto u medijskoj slici Srbije, svesni da pored ponosa zbog prepoznavanja truda koji smo uložili, ova činjenica donosi i mnogo odgovornosti.

Upravo je to razlog koji svakog jutra pokreće naš tim od 50 novinara da pronađu načine da što relevantnije, pouzdanije i kreativnije predstave sve aktuelnosti iz zemlje i sveta. Zbog toga smo zahvalni svakom članu našeg tima koji pri svakom dolasku u redakciju, koja je odavno za sve nas druga kuća, daje svoj maksimum.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Poverenje koje nam svakodnevno ukazujete inspiriše nas da konstantno prevazilazimo sami sebe. Zbog toga današnji dan nije samo naš, on pripada i vama koji činite našu svakodnevicu i dajete nam entuzijazam i energiju da iznova budemo bolji. Zato želimo da se zahvalimo - na poverenju, na reakcijama, komentarima i podršci koja traje već četiri godine.

Naša misija ostaje ista - i u narednom periodu smo tu da svakoga od vas informišemo, zabavimo i pobrinemo se da zajedno dočekujemo buduće rođendane.

Piše:
SrbijaDanas
24.04.2018. 09:10
Pogledajte više