Daš ženi rok, ako ne posluša, onda je PROMENIŠ: Miroljub Petrović nasmejao "Ćirilicu"!

24.04.2017. 22:40
Piše:
Srbija Danas
Miroljub Petrović / Izvor: Foto: Printscreen
OPET briljirao

Slobodni mislilac, kako je i potpisan u večerašnjoj emisiji "Ćirilica" u kojoj je je iznova "ukrao kadar", Mioljub Petrović uživo je poučio naciju o braku. Ova lekcija se odnosi na pravilan odabir partnera.

VUČIĆ U ĆIRILICI: Onaj ko veruje u SPONTANE demonstracije taj je naivan čovek!

Odgovarajući na pitanje voditelja emisje Milomira Marića o tome na koji se način se čovek može navići na život u selu, kazao je da je muškarca iz grada lako "preobratiti", te da se njemu prirodno dopadaju ukusni i zdravi obroci na selu, kao i fizički rad koji bi, tvrdi kontroverzni srpski naučnik, učinio da se osećaju puni energije.

- Al' se dobro osećam kada kopam krompir - ilustrovao je primerom svoje tvrdnje.

Miroljub Petrović / Izvor: Foto: Printscreen

Ipak, kaže, problem je žena.

- Muškarac hoće, ali žena neće. Onda joj daš dva, tri meseca. Neće i dalje? Nađeš drugu - dao je rešenje i za ovaj problem.

Oglasio se momak koji je pao u nesvest u Ćirilici tokom gostovanja Vučića! Evo šta je rekao

Potom je naveo da je od oca naučio da se budala ženi jednom, a pametan više puta, jer ukoliko žena "neće da sluša", po već iznetom receptu, ponovio je, treba naći drugu.

- Znaš kako je moj otac govorio? Muž je glava ženi, kraj priče! Tako priše u Bibliji - ocenio je pred razgaljenom publikom koja je grohotom i aplauzom ispratila ovaj nadahnuti nastup.

 

Piše:
Srbija Danas
24.04.2017. 22:40
Pogledajte više