Đilas priznao da je OBMANUO građane Srbije! Javno se izvinio Vučiću zbog OBJAVLJENIH LAŽI

12.12.2018. 18:35
Piše:
Srbija Danas
Dragan Đilas / Izvor: Foto: Tanjug/SD Ilustracija
Dragan Đilas danas je slagao građane Srbije svojom tvrdnjom da je predsednik Aleksandar Vučić tokom boravka u Abu Dabiju odseo u najskupljem hotelu na svetu!

Nekadašnji gradonačelnik Beograda i samoproklomovani lider opozicije jutros je objavio na Tviteru da je Vučić odseo u najskupljem tamošnjem hotelu u kome noć košta čak 10.000 evra! Međutim, samo nekoliko časova kasnije, javno je priznao da je obmanuo građane Srbije objavljujući neistine povodom boravka Vučića u Abu Dabiju.

- Informacija koju sam objavio o tome gde je ovoga puta u Abu Dabiju odseo Aleksandar Vučić je netačna i javno mu se ovim putem izvinjavam – napisao je Đilas na Tviteru.

Srpska napredna stranka je Đilasove tvrdnje odmah demantovala navodeći da srpski predsednik "nije odseo ni u jednom hotelu i da njegov boravak u Abu Dabiju nije građane koštao ni dinar".

Dragan Đilas / Izvor: Profimedia

Član Predsedništva SNS Vladanka Malović ocenila je da je Đilas po ko zna koji put dokazao da je "jedna obična lažovčina".

- Umesto što laže, bolje bi mu bilo da objasni stotine miliona evra na svojim računima, pokaže narodu Srbije na koje ih je sve načine bezočno krao i da osudi odvratne uvrede i pretnje koje njegova zaštitna lica svakodnevno upućuju predstavnicima medija koji nisu pod kontrolom ovog medijskog tajkuna – rekla je Malovićka.

"Da li je moguće da si toliko nesrećan jer više ne možeš da puniš džepove?" Vesić žestoko odbrusio Đilasu

Oglasio se i član Predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je ocenio da je Đilas besan i da protestvuje samo zbog toga što je "ostao bez nelegalne garaže i što nije sa svojim mentorom (Draganom) Šolakom uspeo da kupi dve televizije".

- Da li je moguće da je tajkun Ðilas toliko nesrećan zato što više ne može da otima i puni džepove? Razumemo da pati što ne može još pola milijarde evra da nakrade i da mu je teško zbog toga što je ostao bez dve televizije. Sve to razumemo, jer on je tajkun koji narod doživljava kao ovce za šišanje, a noću umesto ovaca, broji keš da lakše zaspi. Pravi tajkun - naveo je Vesić.

VUČIĆ U ABU DABIJU: Predsednik Srbije i prestolonaslednik i Mohamed bin Zajed o jačanju saradnje, KiM regionu

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravio je dva dana u Abu Dabiju gde se sastao sa princom prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom sa kojim je razgovarao o načinima jačanja saradnje u oblasti ekonomije, trgovine i razvoja, kao i aktuelnim regionalnim i međunarodnim pitanjima od zajedničkog interesa, saopšteno je iz Predsedništva.

 

Piše:
Srbija Danas
12.12.2018. 18:35
Pogledajte više