ĐILASOV PROMOTER OPTUŽIO PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučiću, ti si kriv što nisi pustio Kosovo u Interpol

18.02.2019. 13:32
Piše:
Srbija Danas/Informer
Slobodan Georgiev / Izvor: Foto: Youtube printscreen
Georgiev tvrdi da je Vučić kriv što je Priština uvela takse na proizvode iz centralne Srbije, jer nije dozvolio da samoproglašena lažna država Kosovo postane punopravni član međunarodnih organizacija

Slobodan Georgiev, glavni promoter Đilasovih protesta, poznat po tome što bi građane Srbije koji su dolazili na plato ispred Hrama Svetog Save da bi videli Vladimira Putina OTERAO U LOGORE, kao i po izmišljenoj biografiji dede predsednika Srbije, otišao je korak dalje i na Tviteru optužio Aleksandra Vučića da je kriv što nije dozvolio da takozvano Kosovo postane član Interpola i Unesko?!?

Georgiev tvrdi da je Vučić kriv što je Priština uvela takse na proizvode iz centralne Srbije, jer nije dozvolio da samoproglašena lažna država Kosovo postane punopravni član međunarodnih organizacija.

- Politika Srbije prema Kosovu dovela je do toga da Priština krene u trgovinski rat koji često može da bude uvod u "oružane sukobe". Na žalost, to je danas realnost - Vučić je uspeo da "isprovocira" Albance da povuku pogrešne poteze, zato smo danas na ivici sukoba - napisao je Đilasov promoter.

Georgiev, koji pokušava da bude veći Tači od Haradinaja, izgleda želi da ubedi Đilasove pristalice da bi oni, ako bi ponovo oteli vlast u Srbiji, Prištini omogućili da postanu deo svih relevantnih međunarodnih organizacija, čime bi praktično priznali nezavisno Kosovo.

Piše:
Srbija Danas/Informer
18.02.2019. 13:32
Pogledajte više