Đorđević: Ana Brnabić je sjajna i dostojna položaja premijera

16.06.2017. 08:58
Piše:
Tanjug
zoran-djordjevic / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić
Što se tiče SNS, ova stranka smatra da je ona najbolji kandidat u ovom trenutku - poručio je ministar odbrane

Ministar odbrane Srbije Zoran Ðorđević izjavio je danas da je kandidat za premijera Srbije Ana Brnabić sjajna i vredna osoba, dostojna tog položaja.

- Svi mi koji smo bili u Vladi, ukoliko budemo deo njenog tima, nastavićemo da radimo i verujem da ćemo uspeti sve ono što je predsednik (Aleksandar Vučić) rekao, a to je da nastavimo tamo gde je vlada stala. Imamo dosta posla pred sobom i Srbija to očekuje od nas jer smo na pravom putu da nešto napravimo i da bude bolje - rekao je Ðorđević.

PROVERAVA FUNKCIONISANJE SISTEMA: Ana Brnabić danas u Vrnjačkoj Banji

ana brnabić / Izvor: Tanjug

Upitan da prokomentariše to što nisu svi koalicioni partneri zadovoljni tom odlukom, poput Dragana Markovića Palme, Ðorđević je rekao da, što se tiče SNS, ta stranka smatra da je ona najbolji kandidat u ovom trenutku koji može da predvodi Vladu u svim reformama koje će se dešavati u budućnosti. 

- Bez obzira što nije član stranke, ovde govorim šta je najbolje za građane Srbije, a najbolje za građane Srbije jeste da im bude bolje, da vlada radi, da vlada poštuje rezultate a to ćemo uraditi sa njom na čelu i uveren sam da ćemo moći da odradimo sve što je predsednik rekao i što je prethodna vlada započela -  rekao je Ðorđević.

Na pitanje da li će ostati u Vladi na mestu ministra odbrane, Ðorđević je kazao da je to pitanje za budućeg premijera.

 

Piše:
Tanjug
16.06.2017. 08:58
Pogledajte više