SNILA BABA ŠTO JOJ BILO MILO: Stefanović u još jednom pokušaju da obmane građane sa 0.94 odsto glasova "Većinski deo naroda je uz nas" (VIDEO)

12.11.2021. 10:50
Piše:
Srbija Danas
Borko Stefanović / Izvor: Foto: Profimedia/Ilustracija
Svaka laž otkrije se kad-tad.

Pred izbore, glavna tema su upravo izbori, kako oni koji su prošli, tako i oni koji slede. Pa tako i Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, voli da pred izbore priča građanima Srbije o neistinama i, činjenično, izmešljenim brojkama koje su on, i njegov predstavnik stranke osvojili na izborima i predstavi kakva je zapravo volja građana Srbije.

Naime, u jednoj od emisija na N1, Borko Stefanović, zamenik Dragana Đilasa, rekao je kako je više od 50 odsto građana protiv politike predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i to da su Borko Stefanović i Dragan Đilas u Vašingtonu predstavljali većinski deo naroda.

Shodno ovakvim izjavama, na društvenim mrežama pojavili su se brojni video snimci i komentarima u kojima sami građani Srbije potvrđuju da su ovakve reči neistina i da podaci o brojkama na prošlim izborima govore potpuno drugačije.

Podsetimo, Borko Stefanović na poslednjim izborima na kojima je učestvovao osvojio svega 0.94 odsto glasova.

Piše:
Srbija Danas
12.11.2021. 10:50
Pogledajte više