GO SNS Užice: Građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo Stamatovićevog političkog eksperimenta

08.02.2018. 15:45
Piše:
Tanjug
Milan Stamatović / Izvor: Foto: Printscreen/Youtube/ Samir Aslani
Građani Sevojna neće dozvoliti da budu živi štit nekome čija savest nije mirna

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Užicu saopštio je danas da građani Sevojna neće dozvoliti da budu deo "političkog eksperimenta" predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića, čiji se program sastoji samo iz uvreda. 

- Predsednik najzaduženije opštine u Srbiji po glavi stanovnika Stamatović, juče je ponudio nekakvo oslobođenje građanima Sevojna - navodi se u saopštenju. 

Dodaje se da je Stamatović prodajom "oslobodio sve skupocene livade po Zlatiboru", te da je skupštinskim odlukama oslobodio obaveza za plaćanje komunalnog opremanja njemu podobne.

Stamatović, kažu, po ceo dan "bistri" svetsku politiku, zna relacije Rusije i Amerike, kao i kako rešiti problem u Srbiji i Ukrajini - ali ne zna kako da reši problem divlje gradnje u Čajetini. 

Milan Stamatović / Izvor: Foto: Printscreen/Youtube/ Televizija 5 Uzice

- Predsednik opštine Čajetina zna kako sačuvati južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju, ali ne i kako da sačuva pijacu na Zlatiboru - ističu u saopštenju. 

Osim toga, dodaju, predsednik te opštine ne ume da objasni kako se na osnovu idejnog rešenja "zadužio 10 miliona evra novca građana za nabavku gondole".

Gondola / Izvor: Profimedia

- Građani Sevojna neće dozvoliti da budu živi štit nekome čija savest nije mirna, i čiji se program sastoji od samo tri tačke, od kojih su sve tri uvrede - navodi se u saopštenju GO SNS Uziče. 

 

Piše:
Tanjug
08.02.2018. 15:45
Pogledajte više