Građani Šapca ne žele da izađu na proteste, ali ih Zelenović pritiska

12.01.2019. 13:38
Piše:
Srbija Danas
Nebojša Zelenović / Izvor: Foto: Tanjug/Dimitrije Goll/ Vikipedia
Građani Šapca ne žele da učestvuju u protestima koje organizuju glasnogovornici i lideri Saveza za Srbiju među kojima je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović

Zbog toga trpe velike pritiske od šabačke vlasti kako bi se pridružili protestima koji će biti organizovani 18. januara.

Vučić o otvorenom pismu opozicije: Nasmejao sam se na Jeremićeve, Đilasove i Obradovićeve pridike

Pre nekoliko dana Nebojša Zelenović održao je i sastanak sa koalicionim partnerima, na kom je dogovarao kako da građane izvede na ulice kako bi se pridružili protestima.

Protest / Izvor: Tanjug/​Rade Prelić

Kako bismo saznali šta se tačno pričalo na tom sastanku, ali i zbog čega Zelenović tera Šapčane da izađu na proteste, poslali smo mu pitanja, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

Ovo su ČETIRI Vučićeve poruke naprednjacima!

Međutim, ranije od Nebojše Zelenovića i njegove uprave dobili smo mejl, u kome su nas obavestili da ne žele da odgovaraju na naša pitanja. Dakle, Zelenović ne želi novinarima, a pre svega građanima Srbije, da odgovori na pitanja vezana za brojne afere, a prema upravi Grada Šapca se ponaša kao da je njegovo privatno vlasništvo te građanima na ovaj način onemogućava da vide šta se sve radi.

Podsetimo, lideri i glasnogovornici Saveza za Srbiju organizuju proteste u Beogradu. Oni su pokušali da plasiraju priču da su protesti spontani i građanski, ali se ispostavilo da protesti imaju organizatore, a da ti lideri opozicije pozivaju ljude da učestvuju u protestima.

 

Piše:
Srbija Danas
12.01.2019. 13:38
Pogledajte više