GU Požarevac: Pomoćnik gradonačelnika je žrtva sinoćnjeg incidenta

11.03.2018. 17:22
Piše:
Srbija Danas
"Zahvaljujući brzoj reakciji policije, vinovnik je u rekordnom roku priveden"

Povodom sinoćnjeg događaja u Ratarskoj ulici u Požarevcu u kome je učestvovalo i vozilo Gradske uprave kojim je upravljao pomoćnik gradonačelnika Dragan Kostić, Gradska uprava Požarevac obratila se javnosti.

Prenoseći informacije Policijske uprave Požarevac, GU je navela kako je pomoćnik gradonačelnika Dragan Kostić zajedno sa još dva automobila fizičkih lica, bio žrtva incidenta.

- Zahvaljujući brzoj reakciji policije, vinovnik je u rekordnom roku priveden, čime je sprečena dalja eskalacija ovog incidenta - stoji u saopštenju GU Požarevac u kojem je objašnjeno kako se napad dogodio u povratku sa ceremonije dodele priznanja povodom organizovanja izložbe sitnih životinja u Kasidolu, kada je došlo do oštećenja vozila od strane lica koji je vazdušnom puškom nasumice pucao po vozilima:

Sveštenici više NEĆE SMETI da traže DODATNI NOVAC za krštenja, osveštanja vodice, venčanja i sahrane!

- Ne želeći da prejudiciramo tok istrage i spekulacije koje se pojavljuju u javnosti povodom ovog slučaja, ostavaljamo nadležnim organima da utvrde sve činjenice koje će dovesti do motiva ovog krivičnog dela. Takođe, sigurni smo i da će istraga dati i odgovor na pitanje da li su vozilo Gradske uprave i pomoćnik gradonačelnika bili samo slučajni učesnik ovog incidenta.

 

Piše:
Srbija Danas
11.03.2018. 17:22
Pogledajte više