GUBE PODRŠKU, PA OTIŠLI DA MOLE! Zločinci Tači i Hardinaj otputovali u SAD sa NAJSKANDALOZNIJIM zahtevom do sada!

23.09.2018. 22:17
Piše:
Srbija Danas/Agencije
Hašim Tači i Ramuš Haradinaj / Izvor: Profimedia
Krvnici ne prezaju ni od čega kako bi pridobili nezavinost Kosova!

Lažni predsednik Kosova Hašim Tači i i lažni premijer Ramuš Haradinaj otputovali su za SAD gde će učestvovati na zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Tači će zajedno sa suprugom Ljumnijom biti na prijemu koji će u Ujedinjenim nacijama prirediti predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp.

- Tokom boravka u Njujorku predsednik Tači će imati sastanke sa kolegama iz različitih država sveta, kako bi se produbila bilateralna saradnja i povećao broj priznanja (nezavisnosti Kosova) i povećao broj učlanjenja u međunarodne organizacije - kaže se u saopštenju iz njegovog kabineta. 

Delegacija lažne države Kosovo, u kojoj su, pored Tačija, Haradinaj i lažni ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli, će tokom boravka u Njujorku imati mnogobrojne bilateralne susrete sa predsednicima, premijerima i šefovima diplomatija velikog broja država sveta. 

Bedžet Pacoli / Izvor: Profimedia

Iz kabineta lažnog premijera Kosova je saopšteno da će Haradinaj tokom boravka u SAD imati susrete sa visokim zvaničnicima SAD. 

- Tokom posete Njujorku premijer Haradinaj će imati susrete sa liderima i predstavnicima raznih država, biće učesnik u radu Generalne skupštine UN-a i tražiti podršku svih da Kosovo bude ravnopravni član međunarodne zajednice - kaže se u saopštenju.

U agendi će biti informisanje sagovornika o dostignućima, privlačenju direktnih stranih investicija, jačanju bilateralnih odnosa. U agendi su i susreti sa kolegama iz evropskih država. Haradinajće se u Vašingtonu susresti sa senatorima i kongresmenima i drugim uticajnim ličnostima SAD. 

- Amerika je strateški partner Kosova i dosadašnji odnosi će biti i dalje produbljivani - kazao je Haradinaj. 

 

Piše:
Srbija Danas/Agencije
23.09.2018. 22:17
Pogledajte više