"HVALA ORBANU NA PODRŠCI KOJU PRUŽA SRBIJI NA EVROPSKOM PUTU" Vučić poslao zahvalnicu građanima na sjajnom dočeku (FOTO)

18.10.2021. 18:23
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav
Vučić i Orban obeležili su danas na Horgošu početak rekonstrukcije i modernizacije železničke pruge Subotica - Horgoš - Segedin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se građanima na podršci i divnom dočeku, a Viktoru Orbanu na iskrenom prijateljstvu. 

- Hvala građanima na podršci i divnom dočeku i još jednom hvala @orbanviktor na iskrenom prijateljstvu i velikoj podršci koju pruža Srbiji na njenom evropskom putu. 🇷🇸🇭🇺 - poruka predsednika Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban obeležili su danas na Horgošu početak rekonstrukcije i modernizacije železničke pruge Subotica - Horgoš - Segedin.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Horgošu rekao da Srbija i Mađarska mogu mnogo toga zajedno da urade, kao što su već uradile po pitanju snabedavanja gasom, kao i da snažnija Srbija znači i jaču Mađarsku i obrnuto.

Vučić je, u prisustvu premijera Mađarske Viktora Orbana, poručio okupljenim građanima na mađarskom - "ko sme, taj pobeđuje".

 

Piše:
Srbija Danas
18.10.2021. 18:23
Pogledajte više