HVALA VAM ŠTO NAS ČITATE: Portal Srbija Danas peti najčitaniji portal u Srbiji

13.02.2019. 20:56
Piše:
Srbija Danas
Srbija Danas logo / Izvor: Srbija Danas
Zahvaljujući našim čitaocima, portal Srbija Danas se nalazi na petom mestu na listi najčitanijih portala u Srbiji, prema zvaničnoj Gemius listi!

Portal Srbija Danas beleži konstantan rast i povećanje poverenja čitalaca iz meseca u mesec, pa je od njegovog nastanka, krajem aprila 2014. godine, zabeležio vrtoglavi uspeh na zvaničnoj Gemius audience listi, među najpopularnijim srpskim portalima, odnosno portalima koji su mnogo duže na medijskom nebu Srbije.

Srbija Danas / Izvor: Foto: SD/Ilustracija

Prema zvaničnim podacima, u januaru smo na petoj poziciji na Gemiusu, i tako smo u TOP PET medijskih portala u Srbiji sa 1.818.192 korisnika. Međutim, joć veći uspeh i porast portal Srbija Danas.com beleži po čitanosti, sa preko 42 miliona otvorenih strana u januaru. 

Držimo standarde koje smo postavili prehodnih meseci i težimo ka još boljim rezultatima koje ostvarujemo iz meseca u mesec.

gemius / Izvor: Foto: Gemius printscreen

Naša redakcija će se i ubuduće truditi da informiše, zabavi, ali i nauči naše verne čitaoce, jer su nam oni prioritet. Još jednom, hvala na poverenju i čitamo se!

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
13.02.2019. 20:56
Pogledajte više