Ivana Panzalović PRVI PUT nakon stravične nesreće: Milimetri su me delili od smrti, ali sada sam JOŠ JAČA

29.12.2017. 23:01
Piše:
Srbija Danas/Blic
Ivana Panzalović, Srđan Cvetanović / Izvor: Foto: Facebook/Ivana Panzalovic/Srdjan Cvetanovic
Plastični hirurg upucao prvo Ivanu, pa onda sebe 7. septembra na Dedinju

Sedmi septembar ove godine ostaće zauvek urezan u sećanju glumici Ivani Panzalović. Oporavila se, planira da se vrati na daske koje život znače duplo jača, a koliko želi da zaboravi ožiljak na čelu, najbolje govori to što kroz osmeh kaže: "Računajte da je to povreda od bicikla".

Prvi put za javnost nakon kobne noći u stanu na Dedinju, gde je plastični hirurg Srđan Cvetanović nakon šestomesečne veze pucao u nju, a potom izvršio samoubistvo, govori kako danas izgleda njen život, šta se promenilo i zbog čega je ovo najteža godina u njenom životu.

Kada je započela vezu sa Srđanom, Ivanina majka donela je ODLUKU: Nije želela da se meša u ćerkin izbor

- Jeste bila najteža godina, prethodna tri meseca ove godine mogu da stanu u prethodnih trideset godina mog života. Jako je teška bila, mučna, ali i poučna. Zato što sam shvatila da je svaki problem rešiv i da iz svega možemo da izađemo jači.

Ranjavljanje je bilo opasno, a na to što su je milimetri delili od smrti, Ivana kaže da ona ne gleda na to kao ozbiljnu povredu.

- Lekari su meni rekli nekoliko dana nakon svega da su mene mikromilimetri spasili, mene je metak okrznuo. Ne gledam na to tako, već kao na ozbiljniju povredu. Meni je vibirala čeona kost, zbog toga je nastao hematom i onda sam operisana. Međutim, da je ta čeona kost pukla, raspršila bi se u glavi i onda ne želim da razmišljam šta bi moglo da bude. Zaista su me mikromilimetri delili od smrti - kaže Ivana.

Novi detalji tragedije mlade glumice: Ivana verenika krila od prijatelja, niko ga nije upoznao (VIDEO/ FOTO)

Mediji i čitava javnost su pratili sve što se tada događalo, ivana kaže da je prvo jutro kada se probudila iz anestezije u bolničkoj postelji tražila od oca dve stvari.

- Nisam ugledala dan, videla sam oca. U tom trenutku tražila sam da mi donese koka-kolu i cigaretu. To im je bilo potpuno neverovatno. Onda su im objasnili da je to zapravo dobro, jer su shvatili da sam to ja i da je, srećom, sve prošlo bez posledica po telo – kaže Ivana.

Komšije ispričale još jednu dramu: Pre mesec dana desio se sličan incident kod Ivane i Srđana

Na pitanje da li je ljubomora to što je bilo kobno po nju, kaže da ni sama nije sigurna u to.

- Mislim da ni Frojd ne bi mogao da objasni zbog čega se sve to desilo. Verovatno je tu bilo niz faktora, uključujući ljubomoru – kaže Ivana.

Ivana je dodala i da sada mnogo više ceni svoj život, i otkrila koji joj je životni moto.

- Ono što me nije ubilo, to me je ojačalo, bukvalno je tako – kaže Ivana.

Ivana nije slutila da će se sve okončati krvoprolićem: Govorio je da ne bi mogao da živi bez mene

Na pitanje da li se posle svega plaši emotivne veze sa muškarcem i da li ima hrabrosti da pusti nekoga ponovo u svoj život, Ivana kaže da se ne plaši.

- Ne plašim se, emotivna veza će doći na red kad joj bude vreme. Nemam strah. Ovo je potpuno jedan izolovani slučaj koji nije parametar za bilo šta, a tek ne za drađenje daljeg odnosa – kaže Ivana.

Kako nam se bliži Nova godina, Ivana je otkrila šta će poželeti u ponoć.

- Ove godine sam dobila najskuplji mogući poklon, to je život. Najvrednije sam dobila, tako da bi sada bilo alavo tražiti bilo šta. Zahvalna sam svakom danu i ne želim ništa - kaže Ivana.

 

Piše:
Srbija Danas/Blic
29.12.2017. 23:01
Pogledajte više