"Je li tačno da se povlačite?" Jeremić pokušao da isprovocira Anu Brnabić, a od njenog ODGOVORA SVE SE PUŠI

14.01.2019. 09:20
Piše:
Srbija Danas
Ana Brnabić / Izvor: Profimedia
Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić upitao je na Tviteru premijerku Anu Brnabić da li je tačna informacija da je obavestila predsednika Aleksandra Vučića da namerava da se povuče sa mesta predsednika Vlade Srbije, a Brnabić ga je ućutkala pitanjem da li su to isti izvori iz kojih je čuo da (nemačka kancelarka Angela) Merkel neće da primi Vučića.

- Diplomatskim krugovima počela je da kruži informacija da nameravate da se povučete sa mesta premijerke. Ako je to istina, šta je razlog za tu Vašu odluku - pokušao je Jeremić da isprovocira Anu Brnabić.

Na odgovor nije dugo čekao.

- Isti izvori koji su javili da Merkel neće da se vidi sa Aleksandrom Vučićem? Da ga (predsednik Rusije Vladimir) Putin ne uvažava? Da će izbori biti 4.11.2018? Pošto su se do sada pokazali kao pouzdani - napisala je premijerka.

Brnabićeva je zatim dodala:

- Planiram da se koliko god bude trebalo, zajedno sa Aleksandrom Vučićem, borim protiv talibanske političke opcije Saveza za Srbiju.

Ana Brnabić je prethodno na Tviteru najoštrije osudila postupak jednog od lidera Saveza za Srbiju Željka Veselinovića koju je suprugu pokojnog Olivera Ivanovića nazvao "đavolom":

- Talibani iz Saveza za Srbiju hitno da unesu vređanje žena u svoj program tik uz vojne kampove za decu i druge stvari koje svakako znače drugačiju Srbiju: zemlju u kojoj "nepodobne" žene prevaspitavaju Afroamerikanci i u kojoj je udovice sahranjuju sa muževima. Vizionarski, zar ne?

 

Piše:
Srbija Danas
14.01.2019. 09:20
Pogledajte više