Mesni odbor SNS reagovao na uništavanje predizbornog materijala: Prete nam i najavljuju odmazdu

02.12.2018. 15:17
Piše:
Tanjug
SNS / Izvor: Srbija Danas
Mesni odbor SNS iz Kotraže, u opštini Lučani, saopštio je da je sinoć u tom mestu uništavan predizborni materijal SNS i pozvao nadležne da reaguju i uhapse počinioce

- Da je u pitanju gnusan čin izliva mržnje prema političkim neistomišljenicima pokazuje činjenica da je prvo skinut veliki baner koji se nalazio ispred stranke i zapaljen, a zatim su počinioci, smatrajući da poruka o linču nije dovoljno jaka, drugi koji se nalazi na samim prostorijama takođe zapalili - navodi se u saopsstenju MO SNS.

Oni ocenjuju da je time poslata poruka o nasilju koje počinioci spremaju političkim neistomišljenicima.

Fotografije koje daju odgovor zašto je Vuk Jeremić DOBIJAO MILIONE: Ekskluzivni dokazi korupcije u vrhu UN

- Skandaloznim isecanjem glave predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića sa predizbornog materijala poslata je više nego jasna poruka o odmazdi i načinu na koji će ona biti izvršena - navodi se u saopštenju MO SNS.

Takođe se navodi i da se ovaj vandalski čin desio tokom posete lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Borka Stefanovića i Milana Stamatovića, Glogu i Vučkovici.

Dragan Đilas / Izvor: Profimedia

- Savez za pljačku Srbije, došao je iz Čačka u pratnji Đilasovih i Obradovićevih jurišnika i batinaša sa zadatkom da izazovu nerede, ruše sve pred sobom, prete i seju strah među građanima koji ne zastupaju njihove bolesne stavove - ukazuje se u saopštenju.

Orić traži da mu se Vučić izvini?! IZJAVA ZA PSIHIJATRIJU! Zločinac skroz odlepio (VIDEO)

Takođe se navodi da su oni ti koji su već izrekli pretnje da će vešati predsednika i premijerku na Terazijama, demokratski izabranih predstavnika vlasti, a sada, tokom njihovog boravka u Lučanima, brutalne pretnje se ponavljaju.

- Moraju da znaju da SNS sve njihove brutalne pretnje, suprotne svim vrednostima demokratskog društva, neće zaustaviti da i dalje radi na razvoju i napretku Srbije, koju su oni dok su bili na vlasti razorili i uništili - zaključuje se u saopštenju.

 

Piše:
Tanjug
02.12.2018. 15:17
Pogledajte više