Kuburović razočarana oslobađajućom presudom Naseru Oriću: Nema PRAVDE za SRPSKE ŽRTVE

09.10.2017. 11:04
Piše:
Srbija Danas
Nela Kuburović / Izvor: Profimedia
Reakcije na ovu skandaloznu presudu Naseru Oriću ne prestaju da stižu

- Sramna odluka Suda u BiH još jedna je potvrda da za ubice i zločince poput Nasera Orića nema kazne, a da za pobijene, preklane i mučene srpske žrtve nema nikakve pravde. 

Kako je najveći krvnik srpskog naroda postao slobodan čovek: Oslobađajuća presuda Naseru Oriću znači samo JEDNO!

POZNAO TE TATA! NIJE SE LJUTIO ŠTO NEMAŠ NI RUKU, NI NOGU, NI PRSA: Ovako je Orić ubio srpsko dete od 11 godina

Naser Orić / Izvor: Profimedia

Da li onaj ko je na najbrutalnije načine ubijao civilno stanovništvo, kopao oči i rezao grkljane Srbima u selu Zalazje, ostaje nevin za zločine koje je počinio? Da li desetine očevidaca i svedoka tih mučnih i mračnih sećanja nisu dovoljna potvrda da ubice i mučitelje stigne pravda i kazna.

Mrtve oči Slobodana Ilića, Milutina Miloševića, Mitra Savića i mnogih drugih ovakvom odlukom zauvek ostaju duboko zakopane u crnim sećanjima njihovih porodica, prijatelja i svih nas.   

Ko je bio i šta je radio ZLIKOVAC, RATNI ZLOČINAC i KOLJAČ SRBA Naser Orić?

Bratunac / Izvor: Profimedia

Mračna istina je danas progledala – da se samo za srpske žrtve ne zna ime i prezime njihovih dželata, imena onih koji su im na najbrutalniji način oduzeli živote. Da li pravda i pravo ne poznaje ubistvo, silovanje, vađenje očiju, mučenje staraca i dece, samo zato što su oni Srbi? Da li je to pomirenje kojem države iz regiona teže?

KAKO JE KRVNIK IZ SREBRENICE MUČIO SRBE: Prvo mu je nožem izvadio oči, a onda ga zaklao

Naser Orić / Izvor: Profimedia

Mi u Srbiji vidimo žrtvu, bol, ubistvo, počinjen zločin... a, ne da li je neko Srbin, Hrvat ili Bošnjak. Svako mora da odgovara za ono što je počinio, i mi od toga nećemo odustati. Verujem da će Viši sud u Beogradu pred kojim se i dalje vodi postupak za ratne zločine protiv Nasera Orića za ubistvo devet civila nastaviti da vodi ovaj slučaj, jer najmanje što dugujemo srpskim žrtvama i njihovim porodicama, jeste istina od čije su ruke izgubili svoj život.

Suđenje za ratne zločine nad SRBIMA najzad gotovo: Sud danas izriče kaznu Naseru Oriću

- Srbija neće odustati od politike pomirenja i dobrosusedskih odnosa u regionu, ali to moraju sve države jednako da žele i budu posvećene tome.

 

Piše:
Srbija Danas
09.10.2017. 11:04
Pogledajte više