Rečenica od koje je brujala Srbija: Ove reči Legijine majke još odzvanjaju (FOTO/VIDEO)

05.10.2017. 19:50
Piše:
Srbija Danas
Legija - Natalija Ulemek / Izvor: SD/ilustracija
Bez dlake na jeziku

Natalija Ulemek, majka Milorada Ulemeka Legije, preminula je jutros u Beogradu u 82. godini života. Natalija je više od 7 dana bila na bolničkom lečenju, na aparatima, tako da je Legija na neki način očekivao da će ona umreti.

Ovo su MAJKE SRPSKIH MAFIJAŠA: Sve njih povezuje JEDNA stvar!

Ovo su OČEVI srpskih kriminalaca koji su bili strah i trepet beogradskog asfalta (FOTO+VIDEO)

Natalija je prošle godine odlučila da ode u starački dom, jer nikoga nije imala ko bi se brinuo o njoj, pa je pred kraj 2016. godine podnela zahtev za dom za stare.

- Legijina majka je stara i bolesna, pa on želi da je smesti na sigurno mesto. U tom domu bi imala svoj mali apartman, kao i svu potrebnu negu. O njoj više ne može da brine mlađi sin i snaje jer svi imaju svoje obaveze, a konačnu reč o tome je doneo Legija, koji se i dalje o svemu pita u porodici - rekao je tada izvor lista "Alo!".

Legija je smireno primio vest o smrti majke, a evo od koga zavisi da li će ići na sahranu

Odnos Legije i njegove majke Natalije

Da majčinsku ljubav prema sinu ništa ne može da poljulja možda najbolje govori slučaj Natalije Ulemek. Ona je, nakon izricanja presude za atentat na premijera Đinđića, izjavila da je njen sin nepravedno osuđen.

- Moj sin je nepravedno osuđen, ali vreme će pokazati ko stoji iza atentata. On je žrtveno jagnje i neka se vesele njegovi neprijatelji, neka im to bude najveća radost u životu. Da je nekog ubio, ne bi se predavao. Nigde u svetu ne bi mogao da živi s tim da njegovi ratni drugovi trunu u zatvoru, a on da bude slobodan - rekla je Natalija.

Natalija Ulemek / Izvor: e-stock

Natalija je rekla da su joj mnogi čestitali i govorili da je majka velikog srpskog heroja. 

- Niko ne reče šta je radio na Kosovu i Metohiji dok je branio srpski narod, Pećku patrijaršiju i manastir Dečane. Mnogi sveštenici se mole sada za njega, a moga sina čuvaju sveci i Gospod Bog. Jedan takav čovek koji je branio svoj narod ne može biti zločinac. Iskoristili su ga oni koje je doveo na vlast 5. oktobra. Žao mi je što sam ga tako vaspitala, trebalo je da ga odgajam kao što su to radili roditelji ovih što su sada na vlasti. Moj sin je heroj. Mnogi mi na ulici prilaze i čestitaju, govoreći mi da sam majka velikog srpskog heroja - izjavila je ona svojevremeno. 

Sve tajne JSO: Kako je AUTOMEHANIČAR postao PLJAČKAŠ, francuski RATNIK, pa srpski KOMANDANT!

Prepisala stan mlađem sinu

Natalija svoj stan na Novom Beogradu, u kom je živela, prepisala mlađem sinu Saši, koji se u njega preselio sa suprugom i sinom.

- Ona želi da ode u dom još dok je pokretna. Ona je pre deset godina htela da ide u monahinje u manastir Gračanica, ali je tad nisu primili zbog godina, pa je starački dom jedina alternativa - naveo je tada izvor "Alo".

Sagovornik je tada kazao da je jedan od razloga što je Natalija stan prepisala mlađem sinu taj što on radi za 30.000 dinara na jednoj beogradskoj pijaci.

- Legijin mlađi brat Saša radi u Upravi pijace kao referent, iako je završio muzičku školu i govori tri jezika - nemački, mađarski i engleski. Završio je muzičku školu i svira violončelo, ali nema posla u struci. Na pijaci su mu dali vozilo pikap, pa često ide po terenu, Dobanovcima... - naveo je sagovornik.

LEGIJINI ČUVARI PROGOVORILI: Kad čuju OVAJ ČUDNI ZVUK svi se ukoče, jer znaju da je to Ulemek nekoga pozdravio!

Natalijin odnos sa snajom Aleksandrom

Natalija je retko bila u kontaktu sa Legijinom nevenčanom suprugom Aleksandrom Ivanović (42), pogotovo otkad je stan prepisala mlađem sinu.

- Odnosi su od tada zahladneli među njima, iako se Aleksandra do tada brinula o Nataliji. Aleksandra se sada brine o svoje tri ćerke iz braka sa Legijom, a kuću u Filmskom gradu je prepisala na svog sina iz prvog braka, koji se sada školuje u Italiji - rekao je izvor lista "Alo".

Kako se saznaje, Milorad Ulemek Legija ima pravo da se obrati sa molbom da bude pušten na sahranu, a da li će mu to biti odobreno zavisi od Višeg suda u Beogradu, zajedno sa mišljenjima nadležnih organa.

Ulemek je, podsetimo, osuđen na čak četiri maksimalne kazne, i to zbog ubistva premijera Zorana Đindića 2003. godine, zločina "zemunskog klana", četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali 1999. godine i ubistva Ivana Stambolića 2000. godine.

On je u pritvoru od 2004, ali već šest i po godina, otkad je u posebnom režimu, nema pravo na neposredan kontakt sa suprugom i decom, ali kroz staklo može da ih viđa jednom mesečno. Takođe, mesečno ima pravo na jedan paket, ali nema pravo na takozvanu ljubavnu sobu sa suprugom.

 

Piše:
Srbija Danas
05.10.2017. 19:50
Pogledajte više