MRZITELJ SRBA OPET NAPADA: Zločinac Haradinaj Srbiju nazvao NEPRIJATELJEM

30.05.2017. 18:00
Piše:
Tanjug
Ramuš Haradinaj / Izvor: Profimedia
Ne prestaje da mrzi i napada sve što je srpsko!

Kandidat za premijera nepriznate države Kosovo Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija potražuje zbog teških ratnih zločina, izjavio je danas da je "Srbija neprijatelj Kosova" i da, ako Beograd "ne prizna Kosovo, ni "Kosovo neće priznati Srbiju".

Stefanović o Haradinaju: Ne znam kako bi neko u Evropi mogao da se rukuje sa njim, kad je lično ubijao ljude?!

Jeziv plan! Da li su Albanci napravili spisak za likvidaciju Srba i koliko je realno da do toga dođe

Kosovo je Srbija / Izvor: Profimedia

Kako je preneo prištinski portal Lajmi, Haradinaj je novinarsko pitanje: "Da li Srbiju vidi kao partnera", ocenio smešnim i čak uvredljivim.

- Uvreda je pitati budućeg premijera, odnosno nominovanog za premijera, da li mu je Srbija partner. Srbija mi nije partner. Ja imam Albaniju... Imam one koji me vole. Imam za partnera Hrvatsku, Austriju, Nemačku - rekao je samouvereno Haradinaj.

Vulin odgovorio na PROVOKACIJU Haradinaja: Kosovo je Srbija, Ramuš je neosuđeni zločinac

ovk / Izvor: Profimedia

Na pitanje ovinara RTK da li Srbiju vidi kao partnera u "konsolidaciji države Kosovo", Haradinaj je, kako prenosi portal Ekspreš, rekao:

- Srbija je neprijatelj.

OVAJ ČOVEK OPET PRETI! Haradinaj: Kada postanem premijer, Srbije neće biti na Kosovu

UČK / Izvor: Profimedia

Haradinaj je kazao i da, ako Srbija ne prizna Kosovo, "ni Kosovo neće priznati Srbiju". Za sebe kaže da je "veći bog od (izabranog predsednika Srbije Aleksandra) Vučića". Pohvalio se i da je lično "učestvovao u stvaranju države Kosovo", preneo je Lajmi. Inače, vanredni parlamentarni izbori na "Kosovu" zakazani su za 11. jun, a zvanično izborna kampanja počinje sutra.

Ratko Mladić u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Imao još jedan MOŽDANI UDAR, haški lekari ga leče masažom

Albanci / Izvor: Profimedia

Haradinaj, osokoljen puštanjem iz francuskog pritvora gde je proveo nekoliko meseci nakon hapšenja po Interpolovoj poternici Srbije, koja ga sumnjiči za teške ratne zločine tokom sukoba na Kosovu, kandidovan je za premijera ispred koalicje koju čine njegova Alijansa za budućnost Kosova, Demokratska partija Hašima Tačija i Inicijativa za Kosovo .

 

Piše:
Tanjug
30.05.2017. 18:00
Pogledajte više