Na Kosovu SVE KLJUČA, situacija UZAVRELA: Lideri kosovskih Srba POSLALI PORUKU, od građana traže SAMO JEDNO

23.11.2018. 08:37
Piše:
Srbija Danas
Kosovo / Izvor: Profimedia
Kako javljaju izveštači sa terena, Albanci pokušavaju da lociraju i uhapse Milana Radonjića, koga su albanski mediji, ali i beogradski mediji pod kontrolom Amerikanaca, bez ikakvih dokaza sumnjičili za razna krivična dela

Trenutna situacija na Kosovu je uzavrela i napeta, ali moramo ostati pribrani, kaže Igor Simić potpredsednik Srpske liste za portal SrbijaDanas. 

- ROSU je izvršio brutalno hapšenje naših sugrađana. Mogu da potvrdim da su uhapšeni Nedeljko Spasojević, Marko Rašić, Dragiša Marković, Saša Ćurčić. Ne znamo u kom pravcu su ljudi odvedeni. Narod je dosta uznemiren. Građane pozivamo na suzdržanost - kaže Simić u izjavi za naš portal.

Simić kaže da je Srbima na Kosovu potreban mir, a ne tenzije. 

HITNO! Vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova

- Mi ćemo u 12h održati mirne prosteste na Kosovu kako bi izrazili protest protiv ovakvih akcija koje se sprovode na terenu sa ciljem zastrašivanja srpskog naroda - rekao je potpredsednik Srpske liste. 

Pod izgovorom da tragaju za osumnjičenima za ubistvo Olivera Ivanovića, ROSU je upao na sever. Kako javljaju izveštači sa terena, Albanci pokušavaju da lociraju i uhapse Milana Radonjića, koga su albanski mediji, ali i beogradski mediji pod kontrolom Amerikanaca, bez ikakvih dokaza sumnjičili za razna krivična dela.

"Krvnički pretučeni pred članovima porodice" Evo ko su Srbi koji su jutros uhapšeni u Mitrovici (VIDEO)

Kao povod za upad na sever iskorišćen je, verovali ili ne i zahtev prištinskog tužilaštva za saslušanje lidera PSG Saše Jankovića o ubistvu Olivera Ivanovića kao i poraz Prištine u Interpolu. Janković, navodno, ima saznanja da se ubice Ivanovića kriju u severnoj Mitrovici.

 

Piše:
Srbija Danas
23.11.2018. 08:37
Pogledajte više