"Nađite način, dobili ste pare": Šta je Vučić obećao Donjim Banjanima?

30.03.2018. 17:38
Piše:
Tanjug
vucic / Izvor: Foto:Tanjug/Rade Prelić
Vučiću se naime tokom obraćanja posle probijanja tunela Brančić na Koridoru 11 meštanin požalio da nema asfalta do njegove kuće

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je danas jednom meštaninu Donjih Banjana kod Ljiga da će doći u njegovu kuću i to novim, asfaltnim putem za dva meseca.

Vučiću se naime tokom obraćanja posle probijanja tunela Brančić na Koridoru 11 taj meštanin požalio da nema asfalta do njegove kuće, i to "na kilometar od magistrale". 

Pedeset godina je, kaže, gazio blato, potom rizlu, te upitao predsednika kada će, i da li će, dočekati da do svoje kuće ide asfaltiranim putem.

Vučić je na to pozvao direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da priđe, na šta je meštanin kroz smeh rekao predsedniku da "od toga nema ništa", jer je on "sitna riba za Drobnjaka" i da Drobnjak "neće da čuje za Banjane". 

vucic / Izvor: Foto:Tanjug/Rade Prelić

Vučić mu je u istom stilu odgovorio da je i on za Drobnjaka "sitna riba". 

- I ja sam sitna riba, svi smo mi sitna riba za Drobnjaka - rekao je Vučić kroz smeh, ali i istakao da je nedavno Putevima Srbije dodeljeno 1,2 milijarde dinara i da zato ima novca za asfaltriranje tog puta.

BESRAMNI ALBANSKI LOPOVLUK SE NASTAVLJA: Ramuševa UMETNICA plagirala slavnog SRPSKOG SLIKARA (FOTO)

- Nađite način, dobili ste pare - rekao je Vučić Drobnjaku i najavio da će za dva meseca lično doći asfaltiranim putem, a da on spremi rakiju za Drobnjaka. 

- Za mene ništa ne treba - rekao je Vučić osmehujući se. 

- Rakiju nemam mlađu od 20 godina - uzvratio je "pregovarač" iz Donjih Banjana.

Piše:
Tanjug
30.03.2018. 17:38
Pogledajte više