Narodni poslanik Nikola Radosavljević: Srđan Milivojević je politički kokošar

19.09.2022. 21:36
Piše:
Srbija Danas
NIkola Radosavljević / Izvor: Foto: Privatna arhiva
Saopštenje narodnog poslanika Nikole Radosavljevića prenosimo u celosti.

- Srđan Milivojević, jedan od ideologa nasilnog pokreta "Otpor" i istaknuti član Demokratke stranke u vreme kada su "žuti" prevarom građana došli na vlast i nakon toga rasprodali kompletnu srpsku privredu ostavivši milione radnika bez posla, jedan je od onih, koji su dobro napunili svoje džepove pljačkaškom privatizacijom.

Sada kada se  ponovo našao u skupštinskoj klupi nastavio je sa onim što najbolje zna, da preti, laže i etiketira ljude. Ovoga puta na meti se našao ni manje ni više nego predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica, brat Andrej i sin Danilo kojima je pretio smrću sa Tvitera. Milivojević ide korak dalje pa najboljeg predsednika u novijoj srpskoj istoriji Aleksandra Vučića u intervjuu za "Novu S" naziva političkom kukavicom. Milivojević je svojim nastupima pokazao da je bruka i sramota za parlament i mora mu se stati na put - rekao je narodni poslanik Srpske napredne stranke Nikola Radosavljević i dodao:

- Srđan Milivojević ima obraza da nekoga nazove političkom kukavicom, a opšte je poznato da posle pada sa vlasti Demokratske stranke, nije smeo od bruke, sramote i nedela koje je načinio Srbiji i Kruševcu da prošeta ni ulicama rodnog grada. Od prodavca pljeskavice Milivojević je na grbači ovog naroda odjednom postao jako bogat čovek, biznismen. Milivojević misli da su građani zaboravili ko je i šta je i da ima pravo da kao nekada vređa, omalovažava i preti predsedniku Aleksandru Vučiću i njevoj porodici, da se sprda sa parlamentom i narodnim poslanicima i obraća svojim kočijaškim rečnikom.

Predsednik Aleksandar Vučić je kukavica, verovatno zbog toga što je kompletnu vajnu, takozvanu "intelektualnu" opoziciju za dva dana u parlamentu potukao do nogu i to sam protiv svih razotkrivši pravu prirodu njihove politike i laži kojima svakodnevno preko tajkunskih medija zasipaju građane Srbije. Predsednik Vučić ih je izveo na čistinu u parlamentu i u direktnom prenosu demontirao i dokazao da su Srđan Milivojević i njemu slični u stvari obični politički kokošari - zaključio je Radosavljević.

 

Piše:
Srbija Danas
19.09.2022. 21:36
Pogledajte više