"NAŠA NAMERA JE DA SE UVEK VRAĆATE U SVOJU SRBIJU" Vučić objavio snimak sa mladim sportistima: Hvala što ste ovde! (VIDEO)

11.08.2022. 19:17
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Tanjug/Rade Prelić
Vučić se oglasio na društvenoj mreži Instagram

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu snimak sa današnjeg prijema na kom je ugostio mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2022".

Dragi mladi ljudi, hvala vam što ste danas ovde, hvala vam što ste u Srbiji. Ovde su deca iz pola sveta, rekao bih. To je toliko važno da nisam u stanju da pronađem dovoljno dobre reči, zato ću se služiti rečima Kočića i Dučića. Otadžbina je veza koja nas spaja sa ljudima našega roda i jezika, bilo da pripadaju prošlosti ili budućnosti, bilo da žive u sadašnjosti. I program Srbija te zove baštini baš ovo – kazao je predsednik i dodao:

– Ono što je naša namera, to je da se uvek vraćate u svoj Beograd i u svoju Srbiju, a mi ćemo se iz godine u godinu truditi da dovedemo više dece i da možete da vidite da imate i poštovanje i da imate iskrenu ljubav ovde u svojoj Srbiji – rekao je Vučić.

 

Piše:
Srbija Danas
11.08.2022. 19:17
Pogledajte više