Lazanski BRUTALNO odgovorio na GORUĆE PITANJE! Zašto Albanci NE SMEJU na sever Kosova?!

22.11.2018. 18:56
Piše:
Srbija Danas
Miroslav Lazanski / Izvor: Foto: Srbija Danas/Profimedia
Pripadnici tzv. kosovskih bezbednosnih snaga (ROSU) sa dvadesetak oklopnih vozila krenuli na sever Kosova i Metohije, a kako je naveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pripadnici KFOR-a su ih zaustavili u toj nameri.

- Dobili smo informaciju da su Albanci krenuli, i da su hteli da pređu, ali ih je zaustavio KFOR. Bitno je da mi ne napravimo neki pogrešan potez, to je važno - rekao je Vučić na sastanku sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije dan nakon skandalozne odluke privremenih prištinskih vlasti da povećaju takse za srpske proizvode na 100 odsto.

Predsednik Vučić RAZOTKRIO namere Albanaca: JEDAN CILJ se krije iza pokreta albanskih trupa

NOVI SNIMAK KOJI ŠOKIRA CELU SRBIJU: Albanski političari PALE SRPSKU HRANU, pa poziraju kraj lomače! (FOTO/VIDEO)

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ističe da je bitno to što Albanci ne mogu da uđu na sever KiM bez dozvole KFOR-a i lokalnih Srba.

- Nek' je i taj KFOR jednom nešto uradio. Bitno je da oni ne mogu da uđu na sever Kosova bez dozvole KFOR-a i lokalnih Srba, što se sad i pokazalo - rekao je Lazanski.

ROSU se kreće na Sever Kosova / Izvor: ROSU se kreće na Sever Kosova

DIVLJAŠTVU nema kraja! Pogledajte kako albanski trgovci na Kosovu BRIŠU oznake sa srpske robe (FOTO)

Podsetimo, vlast lažne države Kosova podigla je takse na srpske proizvode na 100 odsto nakon što tzv. Kosovo nije dobilo članstvo u Interpolu.

 

Piše:
Srbija Danas
22.11.2018. 18:56
Pogledajte više