Novi snimak Bogoljuba Karića: Posetio očev grob i obratio se grobarima IZ JEDNOG RAZLOGA! (VIDEO)

09.08.2017. 18:18
Piše:
Srbija Danas
Bogoljub Karić na grobu brata Sretena / Izvor: Foto: Instagram/ bogoljubkaric
Nesvakidašnja situacija na Novom groblju

Najstariji sin u porodičnoj imperiji, Sreten Karić, preminuo je 27. aprila ove godine. U srpskoj javnosti Sreten Karić je ostao poznat kao uspešan biznismen koji je imao visoku funkciju generalnog direktora Mobtela, predsednika Astra grupe, a bio je i na čelu Udruženja industrijalaca i preduzetnika.

Kako je naš portal već pisao, Bogoljub je sa svojom porodicom priredio komemorativni skup u Vili Jelena, kao i poslednju, oproštajnu počast na Novom groblju  u Crkvi Svetog Nikole, gde su prisustvovali i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, vladika Irinej Bački i mnogobrojno sveštenstvo.

Njegov brat, Bogoljub Karić, posetio je bratov grob, što je ovekovečio jednim snimkom na Instagramu.

Kako je rekao, srce ga je dirnulo zbog brižnih grobara, koji i na plus 40 stepeni "rade i brinu o našim namilijima". Takođe, pohvalio se i time da su to sve njegovi fanovi na fejsbuku, pa je seo pokraj bratovog groba i obratio im se.

UŽIVO SA SAHRANE SRETENA KARIĆA: Bogoljub pustio lajv na Fejsu (VIDEO)

BRATANAC SE OPROSTIO U ČITULJI OD SRETENA KARIĆA: "Ja sam tvoj oreol svetlosti i krila anđela uvijek vidio"

Bogoljub im je na groblju zahvalio na svemu, jer oni su ti koji brinu o onima koji su na carstvu nebeskom:

- Ovo su ljudi koji brinu o našim najmilijim, koji su sa anđelima, u carstvu nebeskom. Vječna im pamjat! Da ih se u vek sećamo, i mi ćemo jednog dana da im se pridružimo. Uvek treba verovati u Boga i taj naovi svet, a i u život. To je jedan svet novi, kako kaže naša crkva. Šta da se radi... život je takav. Vi ste momci svaka vam čast, vi ovde radite i ovo sve održavate!  - kazao je na Novom groblju Bogoljub Karić.

- Evo me u Beogradu. Došao sam na dva dana i kao što to uvek činim i sada sam posetio grob mog voljenog brata brata Sretena. 
Sreo sam ove momke, vredne momke, koji održavaju groblje. Svaka im čast! Duboko su me u srce dirnuli jer ovi momci rade na plus 40 stepeni i brinu o našim najmilijima!!! Iskoristio sam priliku da sednem sa njima i popričam...Inače su svi oni moji fanovi na Fejsbuku. Želeli su da se slikamo zajedno, što sam sa velikim zadovoljstvom učinio! Svaka im čast za sve što čine stvarno - poručio je Bogoljub uz snimak na Instagramu.

Pogledajte fotografije:

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
09.08.2017. 18:18
Pogledajte više