Oglasio se Željko Mitrović: Evo zašto sam juče dirigovao Dverima (VIDEO)

17.09.2017. 19:11
Piše:
Srbija Danas
Željko Mitrović / Izvor: Srbija Danas
Kukavički i podmuklo su se poneli

Prvi čovek Pinka, Željko Mitrović, oglasio se povodom jučerašnjih incidenata tokom kojih su povređene dve novinarke njegove televizije.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK divljačkog napada pristalica Dveri: Udarali novinarke pesnicama i nogama

Boško Obradović demonstrira silu: Pokušao da iznudi gostovanje na RTS-u, njegove pristalice ponovo napale novinare

On je tokom jučerašnjeg protesta Dveri izveo neobičan muzičko scenski performans.

Vlasnik Pinka objasnio je zbog čega se oprobao u ulozi dirigenta dok je demonstrantima puštao sa razglasa ozbiljnu muziku.

- Juče, na Pinkov 23. rođendan, lično sam po jakom suncu skoro puna dva sata dirigovao moju omiljenu operu svim okupljenima ispred Pinka!

Potvrđena informacija iz Urgentnog centra: Gordana Uzelac ima POTRES MOZGA, evo šta se sada dešava sa njom (VIDEO)

- Računajuci da budemo dobri domaćini, svim demonstrantima sam ponudio muzičku alternativu misleći da oni ne vole rijaliti. Ispostavilo se da operu vole još manje, pa na operu, hranu i vodu koje im ponudiše naše devojke u narodim nošnjama, oni odgovoriše brutalnim prebijanjem naših novinarki i to u trenutku kad se opera završila i kad sam  ja ušao u zgradu, krajnje kukavički i podmuklo.

- To se desilo u trenutku kada se skoro kompletno naše obezbeđenje posle mog govora povuklo u zgradu - izjavio je Mitrović.

Sramota: Umesto izvinjenja, Boško Obradović nastavlja sa uvredama i neistinama upućenim vrhu države

Podsetimo, juče su ispred zgrade Pinka protestovale pristalice Dveri, predvođene liderom pokreta Boškom Obradovićem i predsednikom Opštine Čajetina Milanom Stamatovićem. Tom prilikom "dveraši" su primeni brutalnu silu, i to protiv dve žene, novinarke - Gordane Uzelac i Mare Dragović.

Pristalice Dveri  su Uzelčevu udarili u glavu, posle čega je ona pala na beton i ozbiljno se povredila, pa je morala da interveniše i lekarska ekipa. Nedugo zatim oni su s leđa napali Dragovećevu i udarili je u potiljak. Obezbeđenje Pinka je moralo da reaguje i unese novinarku u zgradu.

 

Piše:
Srbija Danas
17.09.2017. 19:11
Pogledajte više