Oliverov bratanac Petar OVIM REČIMA mnogima naterao SUZE NA OČI: Status na Fejsbuku od kog SRCE PUCA!

18.01.2018. 17:06
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Petar Ivanović / Izvor: Foto: Facebook/Printscreen/Petar Ivanović
Kada bi samo znao...

Petar Ivanović, bratanac svirepo ubijenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", oprostio se od strica na društvenoj mreži Fejsbuk, rečenicom koja je potresla sve njegove prijatelje i poznanike. Petar je juče, dan uoči sahrane napisao : "kada bi samo znao, koliko nam je danas ljudi zbog tebe steglo ruku, večno bi ostao nasmejan!".  Prijatelji su mogli da mu pruže samo reči utehe. 

Ostavljani LAŽNI tragovi: Otkriveno ODAKLE automobil kojim se odvezao UBICA Olivera Ivanovića (FOTO)

Telo Olivera Ivanovića dopremljeno u Beograd (FOTO)

Oliver je sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a od njega se oprostila porodica, brojne poznate ličnosti iz sveta politike, sporta, kulture.

Ubijen je u utorak, ispred stranačkih prostorija njegove Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda". On je za sobom ostavio četiri sina - Nikolu, Žarka, Janka i malog Bogdana.

Počela druga faza istrage ubistva Olivera Ivanovića: Policija na Kosovu preuzela snimke sa sigurnosnih kamera

Podsetimo, Oliver Ivanović je zbog neosnovanih optužbi Albanaca tri godine proveo u istražnom zatvoru iz kog je posle štrajka glađu poslat u kućni pritvor, a potom i oslobođen kada su lažne optužbe protiv njega pale. Novo suđenje čekao je na slobodi.

 

Piše:
Srbija Danas/Kurir
18.01.2018. 17:06
Pogledajte više