"A ONOG SA SEKIROM NISTE VIDELI, IŠAO DA BERE CVEĆE ZA VIOLU FON KRAMON" Vučić vratio na fabrička đilasovske medije

30.11.2021. 11:27
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Vučić / Izvor: Foto: Printscreen/TV Pink
Imali ste ljude sa gumenim čekićima, ali ste imali i ljude sa pravom sekirom koji su branili Violu fon Kramon od običnog naroda, istakao je predsednik Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući na pitanje đilaskovskog portala Nova S o ljudima sa čekićima u Šapcu, svi koji su koristili čekiće i povredili nekoga treba da odgovaraju, ali da se niko nije javio da je oštećen.

VUČIĆ PODELIO EMOTIVAN PORODIČNI TRENUTAK: "Otkako sam video Vukana i Danila, nemam nikakav problem"

VUČIĆ PODELIO EMOTIVAN PORODIČNI TRENUTAK: "Otkako sam video Vukana i Danila, nemam nikakav problem"

"ONA JE LAŽOV, ALI JA RUMUNE OBOŽAVAM" Vučić poručio: Niko ne sme da vređa Mariniku na nacionalnoj osnovi

"ONA JE LAŽOV, ALI JA RUMUNE OBOŽAVAM" Vučić poručio: Niko ne sme da vređa Mariniku na nacionalnoj osnovi

"ULICI NEĆU DA PODILAZIM" Predsednik Vučić otkrio da li će potpisati Zakon o eksproprijaciji

"ULICI NEĆU DA PODILAZIM" Predsednik Vučić otkrio da li će potpisati Zakon o eksproprijaciji

- Imali ste ljude sa gumenim čekićima, ali ste imali ljude sa pravom sekirom koji su branili Violu fon Kramon od običnog naroda u Gornjim Nedeljicama. Kako to vi na Novoj ne vidite sekiru, i to pravu a ne gumenu? Niste videli? Pa i da je pravi čekić, je l' sekira jača od čekića? Je l' veći problem? Izgleda da nije. Znači neko ima pravo da koristi sekiru, a neko nema ništa! 

- Svi koji su koristili čekiće i nekog povredili čekićem, treba da odgovaraju. Još nijedno lice se nije javilo da je oštećeno! A ovi sa sekirom.. šta je on išao, da bere cveće za Violu fon Kramon, sa sekirče? Kako je to sve vama dozvoljeno, kad nose sekiru to je divno, cveće, a kad nose čekić, bilo gumeni, ovakav, onakav, to je strašno, to je tenk u odnosu na sekiru. Ne verujete šta morate da slušate svaki dan.

- Došli ljudi, ne prijaljuju ništa, idu namerno protiv zakona, blokiraju sve puteve u Srbiji. Čekaj bre, ko ste vi da blokirate puteve?! Mi smo bogovi, odlučili smo da kršimo zakone, da blokiramo puteve! Dovedu teške mašine kojima blokiraju most, a onda dođe neko sa teškom mašinom ko ima pravo da koristi put, onda tog čoveka koji nije pogazio nijedan zakon izubijaju na mrtvo ime i prezime da mu se danas lekari bore za oko, a onda mu kažu to što smo te izubijali, ti si to zaslužio. I malo smo te izubijali, trebalo je više, trebalo je oba oka da ti izvadimo, trebalo je sve da vas pobijemo. A onda pustite nas na slobodu jer smo mi heroji koji smo vas ubijali i kršili zakon i tukli oni koji nisu kršili zakon, a uhapsite one koji nisu prekršili zakon. Ko su oni da nam remete naše kršenje zakona! 

- Kad ste vi videli da se neko od nas kad je bio u opoziciji zaleteo na nekoga, da maltretiramo građane? Kad ste videli? Nikada! 

- Da ih posavetujem. Vi to lepo činite, nemam ništa ptrotiv, samo nemojte da tučete ljude. Sve nas lepo maltretirajte. Mora da me nauče da snimam ovim telefonom, ja to još ne umem, i idem po Srbiji da slikam one koji maltretiraju ljude i da ih pitam što. 

- Pozivam policiju da ništa ne rade, dok ne počnu da tuku ljude i dok ne napadaju institucije. Ovo sve drugo, neka rade šta im je volja. Pošto sam video rezultate istraživanje, molim ih da to rade što češće, bar do 3. aprila.

 

Piše:
Srbija Danas
30.11.2021. 11:27
Pogledajte više