OPET PROVOCIRA: Ugljanin kuje PAKLENI PLAN, otkriva šta će se desiti ukoliko pobedi na izborima

09.10.2018. 19:28
Piše:
Srbija Danas/Agencije
Sulejman Ugljanin / Izvor: Profimedia
Nastavlja sa oštrom retorikom

Nosilac liste grupe građana "Samoopredeljenje" za učešće na izborima za članove nacionalnih saveta Bošnjaka izjavio je da će pobeda te opcije na izborima obavezati Srbiju, Crnu Goru i međunarodnu zajednicu da pristupe rešavanju bošnjačkog nacionalnog pitanja i statusa Sandžaka.

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Nema te sile koja me može sprečiti, da se obračunam sa kriminalcima poput tebe

On je na četvrtoj po redu tribini pod nazivom "Žena - stub sandžačkog društva" organizovanoj u Novoj Varoši u okviru izborne kampanje liste "Samoopredjeljenje" izjavio da je samoopredeljenje pojam iz međunarodnog prava koji "jedino pripada narodima", navodi se u saopštenju te grupe građana.

Veličanstveni doček za Vučića u Astani: Predsednika na putu ispratili SRPSKI MIGOVI! (FOTO)

- Ni država Srbija, niti država Crna Gora nemaju u svoje tapije upisan Sandžak. Ako se Bošnjaci 4. novembra izjasne za samoopredeljenje, sami rezultati izbora obavezuju Srbiju, Crnu Goru i međunarodnu zajednicu da pristupe rešavanju bošnjačkog nacionalnog pitanja i statusa Sandžaka - rekao je Ugljanin.

PO PRVI PUT U EU: Evo šta Unija misli o korekciji "granice" Srbije i tzv. Kosova

Na tribini je govorila i kandidatkinja sa liste iz Nove Varoši Behija Hadžić, koja je u svom obraćanju navela da je "sandžačka žena majka, sestra, ćerka, stub na kojem se oslanja društvo".

- Sandžačka žena je svaka od vas koja neće dozvoliti da njena deca, braća i očevi budu sami u odbrani našeg prava na slobodu - rekla je Hadžić.

Piše:
Srbija Danas/Agencije
09.10.2018. 19:28
Pogledajte više