OTAC UBIJENE KRISTINE: Ne želim da vidim ubicu svog deteta!

09.09.2017. 22:46
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Kristina Kaplanović / Izvor: Foto: Facebook/Kristina Kaplanović
Roditelji Kristine Kaplanović (20), koja je ubijena 25. maja, tokom pljačke na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu, saslušani su u Višem tužilaštvu u Beogradu

Nesrećna devojka ubijena je pre nešto više od tri meseca, a nedavno je uhapšen Miloš Srebrić (35), koji je osumnjičen da joj je ispalio hitac iz pištolja u potiljak. Stanislav Kaplanović iz Nove Varoši, otac ubijene Kristine, nije želeo da govori o detaljima saslušanja. Iako je po zakonu osumnjičeni Srebirć imao pravo da prisustvuje saslušanju, odbio je da se pojavi. 

POSTAĆE TATA ĆERKE, A TUĐOJ JE BIO DŽELAT: Teške reči oca osumnjičenog za ubistvo Kristine Kaplanović

Konačno otkriveno! Ovako izgleda OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KRISTINE KAPLANOVIĆ (19) (FOTO)

- Bili smo u tužilaštvu na saslušanju. Srebirć nije bio tu, a i bolje mu je da se ne pojavljuje. Ne želim ni da vidim čoveka koji je ubio moju Kristinu - rekao je Kaplanović. Na pitanje da li ga je neko od Srebićeve porodice zvao nakoh hapšenja da mu izjavi saučešće, kaže da mu se niko nije javljao.

Kristina Kaplanović / Izvor: Srbija Danas

Prepoznali ga po građi

- Niko me nije zvao, a i šta će ljudi... - rekao je otac ubijene devojke. 

Nakon što su saslušani roditelji žrtve, u tužilaštvu su saslušana još tri svedoka koja su te kobne noći radili na pumpi. Kako nezvanično saznajemo, oni su napadača prepoznali po fizičkom izgledu. 

ON JE UBIO KRISTINU KAPLANOVIĆ?! Sve o osumnjičenom za ubistvo radnice na benzinskoj pumpi!

- Jedan ga je prepoznao po zaliscima na kosi i građi. Objasnili su šta se tačno dešavalo neposredno pre nego što je devojka ranjena. Prema njihovom iskazu, oni su u trenutku kad se napadač pojavio bili na pauzi ispred prodajnog objekta. Kako su naveli, napadač je prišao i povikao da mu daju pare, nije ni ušao u objekat. Sve vreme je držao uperen pištolj, koji je opalio u trenutku kad je rukom, u kojoj je držao pištolj, gurnuo jednog radnika - rekao je dobro obavešten izvor. Inače, pre oštećenih i svedoka na saslušanju kod tužioca bio je osumnjičeni Srebirć, koji se branio ćutanjem. 

Držao metak u cevi

Podsetimo, Kristina Kaplanović došla je iz Nove Varoši u Beograd da studira, a posao na pumpi je našla da bi mogla da plaća školovanje. Kobne večeri bila je u grupi radnika na pauzi ispred pumpe. Nažalost, osumnjičeni Srebirć je sve vreme držao uperen pištolj sa metkom u cevi, a kad je došlo do opaljenja, metak je Kristinu pogodio direktno u potiljak. Ona je teško povređena prebačena u Urgentini centar, ali je nakon nekoliko dana preminula.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
09.09.2017. 22:46
Pogledajte više