Ovako Šapić KADRIRA na Novom Beogradu: Za direktora dovoljna samo SREDNJA ŠKOLA?! (FOTO)

24.05.2017. 20:05
Piše:
Srbija Danas
Aleksandar Šapić / Izvor: Foto: Tanjug/Sava Radovanović
Šapićeva opština na konkursu za direktora izuzetno odgovorne institucije traži čoveka koji ima završenu samo srednju školu

U današnjim dnevnim novinama je osvanuo konkurs za direktora Centra za brigu starima i osobama sa invaliditetom, koji je raspisala Opština Novi Beograd, a glavni uslov za konkurisanje je da kandidat može da ima završenu samo srednju školu! Drugi uslov su samo dve godine radnog iskustva da bi se kvalifikovali za vođenje jedne od najodgovornijih ustanova u Srbiji, a to je nega starih i nemoćnih!

Da li misle da će građani da zaborave nelegalno izgrađen objekat: Zaustavljeno rušenje u Studentskoj 45?!

Vesić: Vikendica Šapićevog ujaka na nasipu, što je ne ruše?!

S obzirom na to da je u pitanju ozbiljna institucija koja brine o nemoćnim starim licima, ali i deci i osobama sa invaliditetom, barem bi za jedno takvo mesto trebalo da politika ne utiče na izbor prvog čoveka, ali ne i kod predsednika Opštine Novi Beograd, Aleksandra Šapića.

Oglas / Izvor: Srbija Danas

Za ovako odgovornu funkciju morao bi da se imenuje pravi stručnjak koji ima ozbiljno radno iskustvo sa osobama sa invaliditetom, a ne bilo ko. Ovako, po uslovima Šapićevog konkursa, novi direktor ne mora da ima bilo kakvu stručnost i dovoljno je da je dve godine bio portir u nekom od centara za rad sa invalidima.

Pokušali smo da dobijemo odgovor od predsednika Opštine Novi Beograd, ali se on nije javljao na naše pozive.

 

Piše:
Srbija Danas
24.05.2017. 20:05
Pogledajte više