PANIKA BRAČNOG PARA IZ BEOGRADA: Instruktor skijanja im zaboravio dete (6) na ski stazi

01.02.2017. 00:16
Piše:
Srbija Danas/Blic
skijalište Kopaonik / Izvor: Profimedia
Staza je od mesta boravka udaljena 15 kilometara

Šestogodišnja devojčica iz Beograda ostala je sama na ski-stazi sat vremena nakon što ju je instruktor skijanja u Banskom zaboravio, kaže M. S., majka devojčice.

- U devet ujutro poslala sam ćerku sa grupom i instruktorom da ide da uči da skija, a posle nekoliko sati instruktor je došao kombijem i dovezao decu. Međutim moje ćerke nije bilo. Pitala sam gde mi je ćerka, a on je zbunjeno rekao da ju je ostavio s nekom ženom iz Vranja. Ja sam počela da vičem gde mi je dete i strašno sam se uplašila, on se uhvatio za glavu i odjurio negde rekavši da je kriv - priča majka šestogodišnjakinje.

Staza je od mesta boravka udaljena 15 kilometara, kaže majka devojčice. Dete koje je samo stajalo na stazi pronašao je prijatelj roditelja.

- Dete je uznemireno i uplašeno, zvali smo policiju, oni su došli i rekli da dođemo u stanicu policije s instruktorom. Šokirana sam ponašanjem tih ljudi, kao i ljudi iz agencije koji su samo prolazili pored nas a da nam ne pritrče u pomoć. Instruktor je nakon svega istrpeo moju grdnju i ćutao sve vreme. Ovo je strašno, ja sam u šoku. Zamislite dete od šest godina na nepoznatom mestu da stoji samo - priča majka.

skijanje / Izvor: Profimedia/ilustracija

RODITELJI, VAŽNO UPOZORENJE: Deci se zbog mobilnih krive vrat i prsti

Marko Dimitrijević iz agencije „Ski and sun“ rekao je da nije bilo nikakvog incidenta.

Kako navode, dete je zavrsilo školu skijanja pa je nastavilo da skija sa drugom decom i drugim roditeljima. Oni istuču da je majka bila u hotelu i da je dobila informaciju da se dete nije vratilo pa je tako nastao nesporazum.

- Nemam reči kojima bih vam opisala u kakvom stanju smo bili moj suprug i ja kad smo shvatili da nam nema deteta. Ćerka je preplašena i potpuno istraumirana jer je sama stajala sat vremena na snegu bez igde ikoga. Agenciju i školu skijanja treba kazniti - kaže M. S.

Piše:
Srbija Danas/Blic
01.02.2017. 00:16
Pogledajte više