Podvila rep! Jahjaga OTKAZALA DOLAZAK na promociju knjige u Beogradu!

02.06.2017. 11:59
Piše:
Srbija Danas / Informer
Atifete Jahjaga / Izvor: Profimedia
Organizatori saopštili da će "naći način" da se bivša predsednica samoproklamovanog Kosova obrati publici

Bivša predsednica lažne republike Kosovo Atifete Jahjaga koja je lično trebalo da učesvuje na promociji knjige "Želim da me čuju" danas u Beogradu, ipak neće doći u prestonicu Srbije!

Promocija nepostojeće države Kosovo: Zavetnici najavili da će sprečiti promociju knjige Jahjage

Kako je saopšteno iz Inicijative mladih za ljudska prava, naći će se način da se Jahjaga, iako ne dolazi u Beograd, obrati publici festivala "Miredita, dobar dan".

Bivša predsednica lažne države Kosovo Atifete Jahjaga trebalo je da učestvuje na NVO skupu u Beogradu na kome će govoriti o tome kako su Srbi navodno tokom rata organizovano silovali Albanke?!

Atifete Jahjaga / Izvor: Profimedia

Jahjaga je u našu prestonicu trebalo da dođe na poziv plaćeničkih, antisrpskih NVO i danas u Centru za kulturnu dekontaminaciju govori na promociji knjige "Želim da me čuju: knjiga sećanja sa pričama žena koje su preživele mučenje u ratu na Kosovu".

Glavni finansijer ovog događaja je zloglasna američka fondacija "Rokfeler", a u organizaciji učestvuje soroševska "Inicijativa mladih za ljudska prava", koja je između 2014. i 2017. godine od zapadnih vlada i ambasada na ime donacija dobila 1.004.237 evra.

Ona da nas uči o žrtvama silovanja?! Jahjaga u beogradskom Centru za kulturnu (de)kontaminaciju!

Protiv dolaska Jahjage protestovali su i predstavnici i pristalice pokreta Zavetnici.

 

Piše:
Srbija Danas / Informer
02.06.2017. 11:59
Pogledajte više