Poslanik priveden zbog "KRAĐE" u Frankfurtu: Omerović: Imao sam PROLIV! Šešelj: Uvek mi je ličio na sitnog lopova!

03.06.2018. 08:54
Piše:
Srbija Danas/ Alo
Meho Omerović / Izvor: Foto: TV Kopernikus Printscreen/ Srbija Danas
Meho se sumnjiči da je iz fri-šopa hteo da iznese parfem, karmin i kremu od oko 170 evra

Meho Omerović, poslanik SDPS-a, priveden je na aerodromu u Frankfurtu zbog navodne krađe kozmetike u fri-šopu vredne oko 170 evra, a on tvrdi da preživljava pravu dramu i ostaje pri tvrdnji da je to te situacije došlo samo zato što je imao proliv!

Omerović se sumnjiči da je iz fri-šopa hteo da iznese parfem, karmin i kremu od oko 170 evra, a nakon što ga je policija zaustavila, pozvao se na diplomatski status.

- Preživljavam teško, naravno, kao i svaki normalan čovek. Izuzetno neprijatan zdravstveni problem doveo je do bizarne situacije koju sad neki grubo i zlonamerno zloupotrebljavaju - rekao je Omerović dodao da "nije ništa krao, niti je bio uhapšen".

Meho Omerović / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/ TVKopernikus

Lider radikala Vojislav Šešelj, sa druge strane, uopšte ne veruje Omeroviću, već navodi da nema sumnje da je njegov kolega iz Skupštine zaista uhvaćen u krađi.

- Meho me uopšte nije iznenadio! Meni je on celom svojom strukturom ličnosti uvek ličio na nekog sitnog lopova! Upravo mi liči na nekog ko upada u frišop i krade karmin, parfem i kremu, a mogao je i jednu kutiju kondoma isto da uzme... Možda nije stigao i to da ukrade?! Njegov izgovor za sve je strašan! Kada to čoveku dođe, onda on ostavi sve te stvari u prodavnici, pa potraži toalet, a ne trpa ih u džepove, pa onda da trči - objasnio je Šešelj.

Vojislav Šešelj / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Predsednik SRS je dodao da je bruka što je Omerović pokazivao diplomatski pasoš.

- Ima to još jedna tu stvar, a to je činjenica da je Meho Omerović ateista, a ateisti uglavnom nikakvog morala nemaju. I bruka je što je pokazivao diplomatski pasoš, mora ubuduće nositi svoj privatni - zaključio je šef SRS. 

 

Piše:
Srbija Danas/ Alo
03.06.2018. 08:54
Pogledajte više