Potpredsednica DS-a uputila jezivu poruku Vučiću, Đukanović tvrdi: Kadrovi "žutog sistema" nikada nikome NEĆE ODGOVARATI!

24.12.2018. 13:10
Piše:
Srbija Danas
Vlada Đukanović / Izvor: Foto: Srbija Danas/Facebook/Dragana Rakic
Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS-a, saslušan je u policiji zbog poruke upućene narodnoj poslanici Mariniki Tepić "Marinika shvati, nećemo stati". U međuvremenu istu poruku je jedna funkcionerka Saveza za Srbiju uputila predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, te se postavlja pitanje da li će i ona dobiti poziv od tužioca.

Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke i funkcionerka Saveza za Srbiju objavila je na svom fejsbuk nalogu fotografiju sa natpisom "Vučiću shvati, nas dve nećemo stati".

Poruka FB / Izvor: Foto: Facebook/Dragana Rakic

Međutim, ubrzo zaim je preimenovala ovaj status u "Vučiću shvati, nas dve pravimo najbolje pite!" 

Vladimir Đukanovć kaže za naš portal, komentarišući ovu situaciju, da ne očekuje da će u slučaju Dragane Rakić tužilac reagovati.

- Ovde samo Vučićevi saradnici mogu da odgovaraju ili ljudi koji su njemu bliski. Što se tiče ovih što pričaju da je on diktator, oni nikada neće nikome odgovarati - kaže Đukanović i dodaje da je je to zbog toga što je takav sistem napravljen u državi gde su ostali u velikom broju, kako kaže, kadrovi "žutog sistema".

SASLUŠAN VLADA ĐUKANOVIĆ: Uputio poruku Marinki Tepić, a onda dobio poziv od tužioca

Vladimir Đukanović / Izvor: Srbija Danas

- Ne samo što ne očekujem da Dragana Rakić neće biti pozvana na razgovor, već će dobiti i nagradu za to. Kao što ne očekujem da će Marinika Tepič odgovarati zbog fotografije na svom tviter profilu na kojoj se prikazuje kako "umetnik" maljem udara u biste Aleksandra Vučića - ističe Đukanović osvrćući se ironično da je to jedan umetnički performans, a ne poziv na nasilje.

Govoreći o svom slučaju, kada je zbog tvita u kojem navodi "Marinika shvati, nećemo stati" saslušan u policiji, Đukanović kaže da su ga nadležni organi izveli iz crkve sa liturgije, kada je dobio, kako kaže hitan poziv.

"Jeremić oborio rekord po broju izgovorenih laži u minuti"

- Morao sam sa decom da odem u policiju! Nisam imao vremena ni decu da ostavim kod kuće, pa da odem u policiju, to je verovatno tako ekspresno i važno bilo - zaključuje Đukanović.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

 

Piše:
Srbija Danas
24.12.2018. 13:10
Pogledajte više