Procurila TAJNA DOKUMENTA: Anđelina Džoli nameštala ROBIJE Srbima u Hagu i smejala se našim žrtvama

16.10.2017. 23:06
Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
Anđelina Džoli / Izvor: Profimedia
Sramotna uloga holivudske zvezde

Mržnja holivudske glumice Anđeline Džoli prema Srbima nedvosmisleno je potvrđena nakon što su procurili tajni dokumenti koji pokazuju da je usko sarađivala sa Haškim tribunalom, gde su uglavnom osuđivani Srbi za zločine i protiv kojih je podnet najveći broj optužnica.

Proglašena epidemija: Beba umrla od boginja, obolelo 130 mališana

DRHTE OD STRAHA? Haradinaj i Tači na kolenima mole SAD da se uključe u pregovore Beograda i Prištine

Iz prepiski koje je vodila sa bivšim glavnim tužiocem Luisom Morenom Okampom, a koje su razotkrivene, ovaj Argentinac joj se zahvaljuje što je snimila antisrpski film o ratu devedesetih “U zemlji krvi i meda”.

Luis Moreno Okampo / Izvor: Profimedia

U filmu se tvrdi da su Srbi silovali na desetine hiljada žena i dečaka u BiH.

Okampo nije bio bio deo suda koji je presuđivao Srbima, ali je kao tužilac bio član lobija koji je imao udela u sastavljanju predmeta u sudu.

Zahvaljujući angažmanu Džolijeve i njene veze sa Okampom, Srbi su predstavljeni kao monstrumi, a na desetine njih osuđeno je na višedecenijske robije.

Džolijevoj na dušu idu i misteriozne smrti Srba u Hagu, ali i onih koji su još tamo, Radovana Karadžića i Ratka Mladića.

Dečak (12) iz Niša ukrao autobus i vozio ga po gradu: Kada su ga policajci zaustavili, ostali su u šoku

Njena nesvakidašnja lepota koja je postavila na pijedestal u Holivudu, služila je kao mamac za prljave radnje bivšeg haškog tužioca. Spekulisalo se da radi za CIA i Pentagon. Zadatak joj je bio da namami najveće zlikovce, da se sastaje i izvlači informacije, a onda pomogne da ih sud osudi.

Osmeh na njenom licu

Na njenoj meti našli su se i Srbi.

- U Los Anđelesu sam i gledam tvoj film četvrti put. Ti si genijalka! Postigla si ono što si htela, to je ljubavna priča koja prikazuje užas rata – pisao je Okampo Džolijevoj oduševljen filmom “U zemlji krvi i meda”, gde su Srbi predstavljeni kao najveći silovatelji i ubice.

Ko stoji iza Katalonije i kakva je veza SEPARATISTA iz Španije sa kosovskim Albancima

Ona mu je odgovarala poljupcima.

- Luise volela bih da vidiš osmeh na mom licu. Tvoj rad predstavlja sve što najviše cenim. Tako sam srećna što te priča dotakla – uzvratila je holivudska zvezda.

Antisrpski nastrojena

Advokat Toma Fila kaže da jeona bila izrazito antisrpski nastrojena, do te mere da nije prikazala nijednu srpsku žrtvu u filmu.

- Džolijeva srpske žrtve diskriminiše i izjednačava sa zločincima. Logično je da su ona i Okampo bili u kontaktu i razmenjivali informacije o ovom i sličnim slučajevima jer iza tog suda stoje Amerikanci, kojima je cilja da se srpski narod zapljune što je više moguće – zaključuje Fila.

 

Piše:
Srbija Danas/Srpski telegraf
16.10.2017. 23:06
Pogledajte više