Prva novogodišnja čestitka premijeru stigla iz Kine!

15.12.2016. 14:30
Piše:
Tanjug
Li Kećijang, premijer KIne / Izvor: Profimedia
Pohvale za premijera!

Ambasador Kine Li Mančang danas je u železari Hestil Srbija uručio premijeru Aleksandru Vučiću čestitku za Novu godinu predsednika Kine Si Ðinpinga i premijera te zemlje Li Kećijanga. 

- Predsednik Ðinping želi puno uspeha i dobrog zdravlja našem premijeru Vučiću i veliki uspeh u železari. A premijer Kećijang isto želi veliki uspeh, dobro zdravlje Vučiću i dobru saradnju između dve vlade", rekao je Li Mančang, a Vučić je na to primetio da su to prve čestitke za Novu godinu koje je dobio i to od predsednika i premijera Kine. 

Mančang je podsetio da je Ðinping tokom posete Srbiji u junu rekao da Hestil treba da bude simbol saradnje dve zemlje i da će Hestil učiniti sve da održi reč kineskog predsednika. 

NE DA SRPSKO: Marko Đurić na Kosovu uprkos zabrani!

- Hoću da vas zamolim za dalju podršku na saradnji između dve vlade, bez vaše podrške ne bi bilo ovako uspešne saradnje i ovde i na drugim projektima, naglasio je Mančang. 

On je dodao da Vučić svakodnevno podstiče tu saradnju i daje sve od sebe da ona bude još bolja i da se unaprede odnosi dve zemlje. 

Piše:
Tanjug
15.12.2016. 14:30
Pogledajte više