RASKRINKANI! Amerikanci PREKIDAJU KONTAKT sa Šiptarima! Otkrivena velika afera oko OVK!

13.10.2018. 23:39
Piše:
Tanjug
UCK / Izvor: Profimedia/ilustracija
Albancima se crno piše!

Sjedinjene Američke Države prekinule su kontakte s ministrom Kosovskih bezbednosnih snaga Rustemom Berišom i njegovim zamenikom Agimom Čekuom, objavio je prištinski list "Koha ditore", navodeći da je saradnja prekinuta zbog afere s preuveličavanjem i falsifikovanjem broja pripadnika bivše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). 

SVETSKI VELEOBRT! Priznali nakon 19 godina! "Bombardovanje Srbije bila VELIKA GREŠKA!"

VELIKA POBEDA SRBIJE! Šiptari kipte od BESA, priznali da ih je Vučić matirao JEDNIM POTEZOM!

Prištinski list navodi da je saradnja s Berišom i Čekuom prekinuta nakon objavljivanja optužnice u slučaju veterana OVK.

OVK / Izvor: Profimedia

- Američka administracija, ambasada SAD (u Prištini) i vojna komponenta, prekinula je saradnju i komunikaciju sa ministrom Berišom i zamenikom ministra Čekuom, nakon izdavanja optužnice protiv njih u slučaju ''Veterani''. To je standard koji Amerikanci primenjuju u vezi sa svakim visokim zvaničnikom optuženim za krivično delo korupcije - naveo je izvor "Kohe" iz vlade u Prištini.

Isti izvor je dodao da se "službena komunikacija sa njima neće odvijati sve dok su pod optužnicom".

Diplomatska borba za KiM: Šta su aduti SRBIJE?

List navodi da potvrdu vesti ima i iz izvora u ambasadi SAD u Prištini, ali i ministarstva nadležnog za Kosovske bezbednosne snage.

Istovremeno, delegacija tog ministarstva, koju predvode zamenik ministra Burim Ramadani i komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Rahman Ram, boravi u poseti američkom Senatu i Stejt departmentu.

 

Piše:
Tanjug
13.10.2018. 23:39
Pogledajte više