Ratko Mladić dobio NEPOZNATU TERAPIJU u Hagu: Sin tvrdi da će USKORO UMRETI!

18.05.2017. 08:15
Piše:
Srbija Danas/Kurir
Ratko Mladić / Izvor: Profimedia
Ratko Mladić počeo da u Haškom tribunalu dobija nepoznatu terapiju

Ratko Mladić je u veoma lošem zdravstvenom stanju, a njegova porodica posle odluke Haškog tribunala da mu ne dozvoli lečenje u Rusiji strahuje da će on umreti u ćeliji. Hag je Ratku Mladiću po tvrdnji njegovog sina Darka Mladića uveo nepoznatu terapiju.

MOSKVA: Nepuštanje SRBINA Mladića na lečenje izaziva zbunjenost

DA LI JE OVO SMRTNA PRESUDA? Haški tribunal ODBIO ZAHTEV da se Mladić leči u Rusiji

- Situacija je vrlo alarmantna. Objektivno, uplašeni smo za njegovo zdravlje. Ovo je pokušaj suda u Hagu da mu izrekne smrtnu presudu - tvrdi Darko Mladić, sin Ratka Mladića.

On kaže i da porodica strahuje da bi uskoro moglo da se dogodi najgore.

Ratko Mladić / Izvor: Profimedia

- Njegovo stanje se poslednjih dana veoma pogoršalo, vidi se njegov pad, a simptomi koje ima samo su sve izraženiji. Jutros sam se čuo s njim, on neće ništa da priča preko telefona, ali u glasu sam osetio slabost, da nije dobro. Ima bolove koji mu ne dozvoljavaju da spava. Njegov život zaista visi o koncu, hitno mu je potrebna hospitalizacija. Rekao nam je nedavno: "Uveli su mi terapiju, ne znam ni šta primam". Nisu nas ni obavestili o tome, a morali su to da urade. Ima bolove koji mu ne dozvoljavaju da spava, život mu zaista visi o koncu - zaključuje Darko Mladić.

Ratko Mladić je do sada u Hagu pored dva moždana udara imao i infarkt. Njegovo zdravlje je već bilo ozbiljno narušeno i tokom bekstva i skrivanja, pre nego što je izručen Haškom tribunalu.

Piše:
Srbija Danas/Kurir
18.05.2017. 08:15
Pogledajte više