Sa samim đavolom bi u koaliciju samo da se dočepa fotelje

09.12.2017. 14:06
Piše:
Srbija Danas
Dragan Šutanovac / Izvor: e-stock
Šutanovac spreman na sve

Poslednje istraživanje “Faktora plus“ objavljeno pre par dana, pokazalo je da je rejtnig stranaka Dragana Šutanovca i Saše Jankovića manji nego ikada. Ipak, lider DS Dragan Šutanovac u današnjem intervjuu za dnevni list Danas rekao je da su kojim slučajem DS i PSG ostali zajedno da bi pobedili na izborima u Beogradu.

DS optužuje, SNS odgovara: Notorna laž funkcionera ŽUTOG PREDUZEĆA

- Da kojim slučajem PSG nije odjednom prekinula saradnju sa DS, danas bih slobodno mogao da kažem da ćemo pobediti u Beogradu - rekao je Šutanovac očigledno neupućen u poslednja predizborna istraživanja.

Naime, u mesecu decembru Šutanovcu se rejting srozao na samo 5 odsto i tako je šef DS doživeo negativan rekord, te je očigledno njegova priča po medijima samo pokušaj da građanima Srbije predstavi lažnu sliku od one kakva je zapravo. Takođe, ni lider PSG Saša Janković ne stoji ništa bolje od Šutanovca, pa se tako njegov rejting ovog meseca srozao na samo 5,6 odsto.

Rejting Dragana Šutanovca i Saše Jankovića / Izvor: SD/ilustracija

Vučević raskrinkao DS: Šutanovac pokušava da skrene pažnju javnosti sa paralelnih službi

Kada se njihovi rejtinzi saberu prostom matematikom se dolazi do brojke od 10,6 odsto podrške građana, pa je pitanje kako Šutanovac sa takvim minimumom planira da pobedi na izborima u Beogradu. Ono što je interesantno, Šutanovac kao da je zaboravio kako su izgledali predsednički izbori kada je s Jankovićem u jednoj koloni izašao pred glasače i kada su doživeli totalnu kiks, kao i da mu je rejting kod građana upravo uništilo “partnerstvo“ sa Jankovićem o čemu smo već pisali, a što možete pročitati klikom ovde.

Sve samo da se dočepa fotelje

Takođe, lider DS u istom intervjuu potvrdio je da bi čak i sa đavolom ušao u koaliciju kako bi se opet dočepao fotelje.

On je, naime, prvo rekao da mu je čudo što Janković sklapa koaliciju sa Jeremićem sa kojima ne deli iste vrednosti, da bi onda na pitanje da li bi sarađivao sa narodnjačkom kolonom nakon izbora kako bi smenio aktuelnu vlast, Šutanovac dao potvrdan odgovor.

Opozicija bi na izbore u dve kolone, pa u koaliciju, jedino što PRVO TREBA DA POBEDE

- Apsolutno smo spremni da napravimo postizbornu koaliciju kako bismo oterali štetočinsku vlast koja svakodnevno uništava Beograd – rekao je Šutanovac i ovime potvrdio da mu nije bitno sa kim sklapa sporazume, već da mu je važno samo da se opet dočepa neke državne funkcije.

Piše:
Srbija Danas
09.12.2017. 14:06
Pogledajte više