Selaković o hapšenju Đurića: Ovo je SKANDAL, terorisanje golorukog naroda

26.03.2018. 19:04
Piše:
Tanjug
selakovic / Izvor: Foto:YoutubePrintscreen/RTS - zvanični kanal
Policjasi nisu pokušali da privedu Selakovića

Privođenje Marka Ðurića je skandal i predstavlja "terorisanje golorukog naroda", rekao je generalni sekretar predsedništva Srbije Nikola Selaković. On je novinarima ispričao da su Ðuriću vezali ruke, ali da on nije pružio nikakav otpor da bi isprovocirao takav njihov postupak.

Kaže da za sada nema informacija gde je odveden direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, nakon što su ga priveli pripadnici interventne jedinice Kosovske policije, ali da je uveren da će on uskoro biti oslobođen.

Selaković je, nakon incidenta u Mitrovačkom dvoru u kojem se održavao okrugli sto posvećen dijalogu o KiM, rekao novinarima da Ðurić danas u Kosovskoj Mitrovici nije ugrozio ničiju slobodu svojim delovanjem.

Na pitanje novinara da li državni vrh Srbije preduzima nešto za oslobađanje Ðurića, Selaković je rekao da Srbija ima ozbiljno i mudro rukovodstvo i da se predsednik Aleksandar Vučić na prvom mestu vodi razumom i da zna šta radi.

Upitan da li su pokušali i njega da uhapse Selaković je rekao da je stajao pored Ðurića i da su ga specijalci prepoznali, ali da nisu pokušali da ga privedu.

- Ali to nije isključeno, mogu da dođu da nas sve pohapse. Ostajem u Kosovskoj Mitrovici i čekam da oslobode Marka Ðurića - rekao je Selaković.

Piše:
Tanjug
26.03.2018. 19:04
Pogledajte više