SERGEJ JE NAZVAO MAJU FUKSOM, A ONDA GA JE PREMIJERKA PONIZILA! Ana Brnabić žestoko odbrusila Trifunoviću

04.12.2018. 13:39
Piše:
Srbija Danas
Ana Brnabić / Izvor: Srbija Danas
Glumac Sergej Trifunović je na svom Tviter nalogu izvređao predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković javno je nazvavši "fuksom".

- Nije fuxo poenta u dostupnosti, već u tome da si "mnogo učinila za decu Srbije": sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruirala da se deca leče u inostranstvu, da porez od igara na lečenje dece itd. To što si glupa, to to je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće - napisao je Trifunović.

"KULTURNI" ČOVEK PONOVO UDARA: Sergej Trifunović NAJSRAMNIJE IZVREĐAO Maju Gojković! (FOTO)

Predesednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja već mesecima je izložena torturi na društvenim mrežama, kada su joj u više navrata pretili predstavnici i članovi Đilasovog saveza, ali i druge opozicione pristalice, rešila je da stane na put ovako bahatom ponašanju i stane u odbranu Maje Gojković, ali i svih ostalih žena u Srbiji.

- Jedini odgovor na to kada nas nazovu "fuksama", pozivaju na silovanje i vešanje, jedini odgovor na besomučna i neumorna vređanja i pretnje je da radimo više - otvorimo još radnih mesta, formiramo Fond za nauku, otvorimo neki muzej i renoviramo pozorište. Samo hrabro i uporno napred - napisala je Brnabić na svom Tviteru.

 

Piše:
Srbija Danas
04.12.2018. 13:39
Pogledajte više