Šešelj već sprema NOVE KNJIGE: Obradiću sve haške presude! Srbija Danas na štandu Velike Srbije! (FOTO)

25.10.2018. 15:58
Piše:
Saša Rajković
Vojislav Šešelj / Izvor: Srbija Danas / Jelena Obradović
Ekipa portala Srbija Danas bila je gost na štandu predsednika SRS dr Vojislava Šešelja na Sajmu knjiga, a tom prilikom Šešelj nam je ispričao da je veoma zadovoljan interesovanjem koje su građani pokazali za njegove knjige

- Interesovanje je veoma veliko, a najveće za knjigu "U Srebrenici nije bilo genocida". Na našem štandu je preko celog dana gužva. Veoma smo zadovoljni. Dolazi i veliki broj dece da se slikaju sa mnom. Vrlo je živo na našem štandu i atmosfera je lepa – kaže Šešelj.

SRS formira VELIKI POLITIČKI BLOK: Šešelj EKSKLUZIVNO za Srbiju Danas najavio promenu na političkoj sceni

Lider radikala otkriva da planira da završi prvi tom knjige "U Srebrenici nije bilo genocida", pošto su, za sada, u prodaji drugi i treći tom.

ALBANCI U ŠOKU: DOLAZI ŠEŠELJ! Vojvoda kupuje kuću i poručuje: KOSOVO OSTAJE U SRBIJI! (VIDEO)

Predsednik SRS opisao je i incident na Sajmu kada je izvređao Dobrilu Gajić Glišić kada je došla da se pozdravi sa njim.

- Ona je bila sekretar u ministarstvu odbrane, kad je ministar bio Tomislav Simović, pa je napisala knjigu sećanja i svedočila u Hagu protiv Slobodana Miloševića – kaže Šešelj i dodaje da je zbog te izdaje psovao Dobrilu Gajić Glišić.

Vojislav Šešelj / Izvor: Srbija Danas / Jelena Obradović

Na štandu Velike Srbije gosti su bili i mnoge poznate patriote.

- Bio je Baja Mali Knindža, Bora Đorđević, Velibor Džomić, Momir Bulatović i još dosta poznatih ličnosti – ispričao je predsednik SRS.

Lider radikala je dodao da će nastaviti svoj rad na serijalu naučnih radova "Srpski narod i novi svetski poredak".

- Moj je plan da obradim sve presude Haškog tribunala i dokažem da je to protivpravno i neodrživo. Ja sam već objavio 9 knjiga iz te serije – kaže Šešelj.

EKSPLOZIJA PATRIOTIZMA: Baja Mali Knindža dobio od Šešelja posebnu knjigu, a naslov će vas ODUŠEVITI (FOTO)

Predsednik radikala kaže i da očekuje da će formiranje novog bloka u Evropi "Prave desnice" povući i SRS ka vrhu, jer je SRS "jedina čista patriotska opcija".

- Niko osim nas nije ostao. Samo smo mi nekompromitovani – rekao je Šešelj.  

Pratite nas i na našem instagram nalogu

 

Piše:
Saša Rajković
25.10.2018. 15:58
Pogledajte više