SNS saopštava: Reči Labana njegov lični čin, nastao nakon što su pokušavali da ga primoraju da krade

29.08.2017. 16:42
Piše:
Srbija Danas
Bogdan Laban / Izvor: Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Građani Srbije navikli su na svakodnevne brutalne izmišljotine Demokratske stranke i Saše Jankovića

Srpska napredna stranka saopštava da su reči Bogdana Labana, gradonačelnika Subotice, nedolične i da predstavljaju njegov lični čin, koji je, iako neopravdan, nastao nakon što su pokušavali da ga primoraju da krade isti oni koje danas štite zaštitnik kriminalaca Saša Janković i Demokratska stranka.

Zahvalio se na saradnji: Vučić poželeo hrvatskom ambasadoru uspeh u daljoj karijeri

HAOS u Skupštini - GOJKOVIĆ redom delila opomene: Nismo ispred samoposluge ispred koje se pije pivo

Građani Srbije navikli su na svakodnevne brutalne izmišljotine Demokratske stranke i Saše Jankovića koji ovog puta ponovo lažu i obmanjuju javnost kako je neko prebijen, što nema nikakve veze sa istinom.

saša janković / Izvor: Srbija Danas

A, istina je da je isti taj Saša Janković sa svojim najbližim saradnikom Sergejem Trifunovićem najavljivao da bi rado i sa nestrpljenjem mokrio po grobu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Građani su mogli da vide i kako Bojan Pajtić želi da odsvira sa „crnim kosačem“ kraj života Aleksandra Vučića. Zapamtili su građani i kako su najbliži saradnici Jankovića najavljivali vešanje naprednjaka na bandere, i kako su obećavali Vučiću metak u čelo, uz pregršt ogromnog broja svakodnevnih skandaloznih pretnji i uvreda, što je Demokratska stranka uvek oćutala - piše u saopštenju SNS.

Srpska napredna stranka poručuje i Jankoviću i lažnim demokratama da nikada nećemo biti isti, da nisu iz naših pištolja ubijani ljudi u našim stanovima, i da funkcioneri SNS nikada nikome nisu pretili smrću, i da slobodno nastave sa lažima i podmetanjima, jer ih je narod odavno prozreo.

Piše:
Srbija Danas
29.08.2017. 16:42
Pogledajte više