Stefanović: Uhapšeni Srbi na Zakintosu nisu od ranije poznati srpskoj policiji

10.07.2017. 11:28
Piše:
Beta
Nebojša Stefanović / Izvor: Profimedia
Šestorica srpskih državljana uhapšeni u Grčkoj zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog državljanina na Zakintosu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da šestorica srpskih državljana koji su uhapšeni u Grčkoj zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog državljanina na Zakintosu, nisu od ranije poznati srpskoj policiji i da se pretpostavlja da nisu iz kriminogene sredine.

- Mi smo u kontaktu sa njihovim porodicama i kao država činimo sve što možemo - kazao je Stefanović novinarima posle učešća na međunarodnoj konferenciji o bezbednosti saobraćaja u Beogradu.

Otkriveno: Ovo su imena svih Srba uhapšenih za ubistvo na Zakintosu!

On je dodao da se čekaju odluke grčkih organa.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je ranije da je šest srpskih državljana uhapšeno na grčkom ostrvu Zakintos u okviru istrage povodom ubistva državljanina SAD u mestu Laganas.

Grčke vlasti saopštile su ranije da su 34-godišnji Grk i 32-godišnji Britanac srpskog porekla uhapšeni pošto je američki turista pretučen na smrt u baru na grčkom ostrvu Zakintos.

Po navodima policije te zemlje, 22-godišnjeg Amerikanca je na smrt pretukla grupa ljudi u baru u oblasti Lagana, u kojoj je učestalo siledžijsko ponašanje stranih turista.

 

Piše:
Beta
10.07.2017. 11:28
Pogledajte više